BSc in bedrijfsmanagement

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Zie je jezelf een sleutelrol spelen in een succesvol merk? Bent u op zoek naar een diploma om u te onderscheiden van de massa met de innovatieve vaardigheden om een ​​wereldwijd, nationaal of lokaal bedrijf te beheren?

De BSc Business Management-graad aan de Swansea University is het meest gevestigde programma binnen de School of Management, bekend om het produceren van hoog opgeleide en commercieel denkende bedrijfsmanagers. Afgestudeerden zijn gaan werken voor de grootste merken ter wereld, waaronder Shell UK, Marks

Het biedt een scala aan deskundig onderwijs op het gebied van marketing, operations management, financiën, accounting, strategie en human resource management, evenals gespecialiseerde optionele modules.

Als u van plan bent uit te blinken op de internationale bedrijfsmanagementpraktijk van het hoogste niveau, is deze cursus iets voor u.

Waarom Business Management bij Swansea?

 • Gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk Top 30 voor Graduate Prospects (Complete University Guide 2018)
 • 83% van onze afgestudeerden in Business Management is binnen zes maanden na afstuderen in dienst of in verdere studie (DLHE 2016/17)
 • Gerangschikt in het Verenigd Koninkrijk Top 5 voor toegevoegde waarde (Guardian University Guide 2018)
 • Gerangschikt in de UK Top 15 voor algemene studenttevredenheid (Nationale Studenten Enquête 2018)
 • Diplomaaccreditatie door nationaal erkende instanties
 • Een gevarieerde studentenvereniging uit meer dan 60 verschillende landen
 • Gevestigd in de £ 22 miljoen School of Management-gebouw op de gloednieuwe Bay-campus

Uw Business Management Experience

Business Management bij Swansea is een flexibel diploma dat je de kans geeft om een ​​jaar in het buitenland te studeren of een jaar in de industrie te werken. Dit kan uw horizon verbreden als het gaat om het vinden van een baan.

Een brede selectie van optionele modules uit het tweede en derde jaar stelt u in staat om de mate aan te passen aan uw specifieke carrièredoelen.

De cursus zelf combineert theorie met praktische toepassing, en door de studie van de belangrijkste bedrijfsmodules in combinatie met geavanceerde, gespecialiseerde modules, krijgt u de essentiële vaardigheden die nodig zijn voor real-world bedrijfsbeheer.

Het lesgeven in Swansea is deels gebaseerd op onderzoek en onze medewerkers hebben hands-on ervaring met theorie en praktijk, wat betekent dat u kunt profiteren van hun academische expertise en echte knowhow.

Wij kunnen u helpen uw eigen bedrijf te starten, dankzij ons scala aan ondersteunende diensten, waaronder zakelijke mentoring naast zakelijke partners met een schat aan ervaring in de sector, en we zijn een van de weinige Britse business schools met een onafhankelijk team van loopbaanadviseurs.

Tijdens uw periode bij ons heeft u ook volledige toegang tot onze geavanceerde suite voor het maken van video- en digitale content en ultramoderne faciliteiten op de School of Management, inclusief de Fujitsu Innovation Hub en presentatieruimten.

Business Management Werkgelegenheid Kansen

Als afgestudeerde bedrijfskunde uit Swansea bevindt u zich in een uitstekende positie om lonende banen bij elk bedrijf veilig te stellen.

Of u nu Shell UK, Marks, target

 • Business Development Manager
 • Analist of onderzoeker
 • Ondernemer
 • HR Business Partner
 • Management consultant


Carrière en inzetbaarheid

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
 • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
 • Advies en begeleiding bij postdoctorale studie en financiering
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.
 • We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

De School of Management heeft ook een toegewijd in-house carrière-team dat extra ondersteuning biedt.

Tijdens uw tijd bij ons krijgt u de kans om:

 • Sluit je aan bij ons Employability Mentoring-schema en laat je begeleiden door een werkgever die je kan helpen met de overgang van student naar werkende professional
 • Werk en netwerk met werkgevers van een reeks nationale en multinationals via onze seminars en evenementen
 • Vergroot uw vaardigheden en ontmoet werkgevers tijdens onze Employability Module, die twee keer per jaar wordt uitgevoerd
 • Voltooi de Swansea Employability Award
 • Neem deel aan onze Business in the Bay-competitie en neem het op tegen andere universiteitsstudenten


Toelatingseisen

Kwalificatie op A-niveau

Aanbiedingen voor programma's in de School of Management liggen meestal binnen het bereik van 'ABB-BBB' of gelijkwaardig.

Alle aanvragen worden op individuele basis behandeld, met GCSE-cijfers, AS-niveau vakken en cijfers, werkervaring, referenties en een persoonlijke verklaring die in aanmerking wordt genomen.

Variabele aanbiedingen worden afhankelijk gemaakt van de bestudeerde onderwerpen.

Er is geen A-niveau vereist in Business, Economics, Maths of Accounting / Finance. We beschouwen Algemene Studies niet als een onderwerp op A-niveau voor aanbiedingsdoeleinden. Studenten kunnen A-niveaus combineren met andere kwalificaties hieronder. GCSE wiskunde en Engels minimum C-cijfer zijn ook vereist.

Internationaal baccalaureaat

De School of Management biedt aanbiedingen aan studenten met een voorspelde (of behaalde) IB van 32-33 of hoger.

BTEC (18-eenheid)

De School of Management biedt aanbiedingen aan studenten met voorspelde (of behaalde) BTEC-resultaten van DDM of beter.

De Engelse taal

Niet-moedertaalsprekers in het Engels moeten 6.0 algemeen behalen, zonder component kleiner dan 5.5 in IELTS of gelijkwaardige tests.

Voor studenten die niet aan de Engelse taalvereisten voldoen, bieden we een reeks pre-sessieprogramma's aan die je kunt volgen voordat je aan je opleiding begint.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder