BSc in bedrijfsmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Als u een carrière in bedrijfsbeheer overweegt, is deze BSc een uitstekende plek om te beginnen. Je studeert 'business ready' af, als een zelfverzekerde, onafhankelijke denker met een gedetailleerde kennis van de relevante kwesties en de vaardigheden om snel aan te passen aan veranderingen.

BSc Business Management geeft u diepgaande kennis van organisaties en de zakelijke omgeving, en inzicht in de kerngebieden van het bedrijfsleven, inclusief het managen van mensen, activiteiten, logistiek, marketing, financiën en de rol van ethisch management.

Je zult ontdekken hoe bedrijven effectief kunnen werken in een multiculturele omgeving terwijl je leert om zakelijke problemen zelf te identificeren en op te lossen en je ideeën met impact kunt communiceren.

In de loop van je studie verwerf je belangrijke eigenschappen die werkgevers waard zijn, zoals commercieel inzicht, zelfreflectie en emotionele intelligentie, samen met vaardigheden in onderzoek, rekenvaardigheid, projectmanagement en leiderschap.

Als afgestudeerd in deze graad behaalt u het Chartered Management Institute (CMI) niveau 5 diploma in management en leiderschap. Deze door de branche erkende beroepskwalificatie zal uw voortgang naar de status van gecharterde manager versnellen.

Hoe je zult leren

Onze academische medewerkers hebben uitgebreide ervaring met organisaties en zullen u ondersteunen om uw leren te verbinden met de realiteit van het bedrijfsleven en management.

Bedrijfsklaarheid en uitgebreide academische inductiemodules zullen uw toekomstige inzetbaarheid gedurende uw opleiding vergroten door uw academische, leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen.

Je academische begeleider zal er zijn om je leer- en loopbaanontwikkeling te begeleiden en je hebt toegang tot onze uitgebreide evenementen rond inzetbaarheid.

Daarnaast bieden we een carrièrebegeleiding, een door studenten geleide Roehampton Business Society en een online carrièreportaal.

Als student bedrijfsmanagement krijg je toegang tot exclusieve netwerkevenementen van Chartered Management Institute en lezingen van CMI-experts.

U kunt ook inloggen op ManagementDirect, een online leerportaal met een breed scala aan nuttige bronnen, waaronder ongeveer 3.000 publicaties, zoals de Harvard Business Review. U kunt de portal gebruiken om uw interviewvaardigheden te ontwikkelen, uw cv op te poetsen en uw professionele ontwikkeling vast te leggen.

Inhoud

Jaar een

 • Ontwikkel en volg uw eigen toenemende vermogen om waarde toe te voegen aan organisaties, via onze modules Business Readiness en Extended Academic Induction.
 • Begrijp je rol in een team en leer je persoonlijke sterke en zwakke punten te herkennen door zelfevaluatie en reflectie.
 • Oefen deze vaardigheden door middel van probleemgebaseerde activiteiten en scenario's.
 • Stel een overzicht op van bedrijfsorganisaties in een wereldwijde context en verken belangrijke bedrijfsgebieden zoals financiën, management en marketing.

Jaar twee

 • Bouw uw begrip van management op (inclusief het managen van mensen in verschillende culturen, supply chain management en projectmanagement).
 • Kies ervoor om uw specialistische kennis te ontwikkelen door optionele modules in Accounting, Human Resource Management, Marketing en Ondernemerschap.
 • Blijf uw zakelijke gereedheid ontwikkelen, zodat u aan potentiële werkgevers de vaardigheden kunt laten zien die u hebt opgedaan.

Jaar drie

 • Ontwikkel een dieper begrip van belangrijke gebieden via een reeks optionele modules en uw proefschrift.
 • Ontdek bedrijfsstrategie en bedrijfsethiek.
 • Andere modules zijn Banking & Finance, Global Marketing, Branding, International Human Resource Management en Entrepreneurship.

Plaatsingsjaar

De Roehampton Business School biedt alle studenten de mogelijkheid om een eenjarige betaalde stageplaats aan te vragen.

Een stagejaar is een uitgelezen kans om de vaardigheden van 'business readiness' die je in jaar één en twee leert, te implementeren, terwijl je waardevolle werkervaring opdoet.

Als je met succes stage loopt, ontwikkel je je CV gedurende het jaar en krijg je toegang tot de ondersteunende diensten van de universiteit en krijg je regelmatig academische begeleiding van de Business School.

De mogelijkheid om connecties te maken in de door jou gekozen branche zal je carrièremogelijkheden aanzienlijk verbeteren en je de ervaring bieden die je nodig hebt om een baan op graduate-niveau te krijgen met een hoger graduate salaris.

De Business School biedt ondersteuning bij het aanvragen van plaatsingen, maar plaatsing kan niet worden gegarandeerd.

Carrièremogelijkheden

De vaardigheden en kennis waarmee je op deze graad afstudeert, stellen je in een sterke positie voor het nastreven van banen in het bedrijfsleven, waaronder boekhouding en financiën, internationale handel, detailhandel, marketing en human resources.

Ons carrière-team is beschikbaar om je te ondersteunen vanaf het begin van je studie tot na je afstuderen. Ze helpen je bij het opbouwen van je CV, het voorbereiden van interviews en het ontmoeten en leren van succesvolle afgestudeerden die aan de top van hun carrière werken. Je hebt ook mogelijkheden om samen te werken met onze partners in Londen en daarbuiten, en om een banenbeurs in Roehampton bij te wonen waar je informatie kunt vinden over afgestudeerden en werkgevers kunt ontmoeten.

Toelatingseisen

Specifieke toelatingseisen

 • BTEC (QCF) Extended Diploma - MMM
 • Toegang - 39 verdient D3M39P3
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Lees meer

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Lees Minder