BSc in biotechnologie en levensmiddelentechniek

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het programma voor biotechnologie en voedseltechnologie (BFE) is een van de weinige ter wereld die een uniek technisch-technologisch onderzoek en velden in de levenswetenschappen combineert.

Het BFE-programma leidt ingenieurs op op twee gebieden: biotechnologie en voedsel. Het programma biedt een unieke combinatie tussen techniek, technologie en natuur- en levenswetenschappen, in het bijzonder biotechnologie. Het werken met biologische materialen is gemeenschappelijk voor beide vakgebieden en vormt een basis voor kerncursussen in engineering en technologie.

Het vierjarige programma bestaat uit een mand met kerncursussen in wiskunde, natuurkunde, scheikunde en computers, die samen met geavanceerde technische cursussen de achtergrond vormen voor het integreren van technische studies in geavanceerde vakken van biowetenschappen en biotechnologie. Het andere deel van het programma is gebaseerd op drie gebieden: biotechnologie; engineering en technologie voor levensmiddelentechniek; en levens- en voedingswetenschappen. Een belangrijk deel van de onderzoeken vindt plaats in praktijklaboratoria en in een proefinstallatie met semi-industriële apparatuur en bioreactoren en verpakkingsfaciliteiten en omvat bezoeken aan bedrijven.

Carrièreontwikkeling

Het programma is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op werk op verschillende gebieden van biotechnologie of voedseltechnologie - in diverse industrieën die geavanceerde technologie bevatten en zijn gebaseerd op biotechnologische en biochemische processen. Onze afgestudeerden kunnen een carrière nastreven in de voedingsindustrie, farmaceutische producten, cosmetica, milieubescherming, normalisatie-instituten en voedsel- en geneesmiddelenregulering.

Het programma bereidt studenten ook voor op het academische leven en onderzoek. Onderzoeksactiviteiten in de BFE-afdeling bestrijken een reeks state-of-the-art onderwerpen, waaronder de volgende: biotechnologie, microbiologie en moleculaire biologie, voedseltechnologie en -technologie, weefselengineering, biochemie en voeding, genetica, dier- en plantenwetenschappen, verpakking , enzymologie, inkapseling, biopolymeren, proteïne-engineering en computationele biologie.

138662_pexels-photo-4033151.jpeg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a ... Lees meer

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a public university, founded in 1912, it's the oldest university in Israel. Technion campus is located on Mount Carmel in Haifa, overlooking the Mediterranean Sea. Lees Minder
Haifa , Shantou + 1 Meer Minder