BSc in boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Onze Accounting BSc biedt een sterke voorbereiding op een lonende carrière in de boekhouding en opent de deur naar samenwerking met zakelijke, openbare en derde sectororganisaties.

Terwijl je je boekhoudkundige kennis en vaardigheden ontwikkelt, zul je jezelf persoonlijk ontwikkelen, vertrouwen krijgen in je eigen waarden, je kennis toepassen om problemen op te lossen en uiteindelijk leren om waarde toe te voegen aan elke organisatie.

Gedurende de drie jaar volg je gespecialiseerde ACCA-geaccrediteerde boekhoudmodules, wat betekent dat je na je afstuderen wordt vrijgesteld van negen professionele ACCA-examens als je ervoor kiest om naar je volledige professionele kwalificatie te werken.

De graad is ook geaccrediteerd door het Chartered Institute of Management Accountants (CIMA), dus u hoeft slechts zes CIMA-examens af te leggen om uw CIMA-kwalificatie te voltooien.

Onze boekhoudkundige graad is sterk gericht op het ontwikkelen van u als een 'business ready' afgestudeerde. Je wordt zeer inzetbaar en capabel, met de kennis en vaardigheden die vereist zijn door werkgevers en professionele boekhoudkundige instellingen.

Je leert complexe boekhoudproblemen identificeren en oplossen en de vaardigheden en technieken die je verwerft toepassen op verschillende bedrijfsscenario's. Wij zullen u ondersteunen om het zelfvertrouwen en de veerkracht te ontwikkelen om de status-quo professioneel aan te vechten en realistische alternatieven te presenteren.

Je bouwt relevante persoonlijke vaardigheden op om je professionele ontwikkeling te ondersteunen en studeert af in een sterke positie om boekhoudkundige banen in een breed scala van sectoren te verkrijgen.

Hoe je zult leren

Je docenten hebben uitgebreide ervaring in vele boekhoudkundige contexten en zullen aantonen hoe jouw leren aansluit op en invloed heeft op de echte wereld.

Bedrijfsklaarheid en uitgebreide academische inductiemodules zullen uw toekomstige inzetbaarheid gedurende uw opleiding vergroten door uw academische, leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen.

Je verzamelt bewijs van je ontwikkelende kennis, vaardigheden en attributen, en in staat zijn om duidelijk je groeiende vermogen om waarde toe te voegen aan organisaties te verwoorden.

Inhoud

Jaar een

  • Ontdek financiële en management accounting technieken, inclusief het opstellen van financiële rapporten.
  • Ontdek de nieuwste zakelijke problemen, zoals de groei in digitale handel, ontwikkelingen in gegevensanalyse en het dynamische karakter van de wereldwijde zakelijke omgeving.

Jaar twee

  • Leer meer over mensen en projectmanagement, als aanvulling op uw ontwikkelende boekhoudvaardigheden.
  • Ga door met het opbouwen van uw kennis en vaardigheden via modules die momenteel de wet van zakelijke ondernemingen, belastingpraktijken, financiële overzichten en management accountingtechnieken omvatten.

Jaar drie

  • Bouw uw financiële vaardigheden op door middel van een proefschrift, gericht op een bepaald interessegebied voor u.
  • De modules die we momenteel aanbieden omvatten geavanceerde financiële boekhouding, bedrijfsfinanciën, auditpraktijken en ethiek en boekhouding voor besluitvorming.

Plaatsingsjaar

De Roehampton Business School biedt alle studenten de mogelijkheid om een eenjarige betaalde stageplaats aan te vragen.

Een stagejaar is een uitgelezen kans om de vaardigheden voor zakelijke gereedheid die je in het eerste en tweede jaar leert te implementeren, terwijl je waardevolle werkervaring opdoet.

Als je met succes stage loopt, ontwikkel je je CV gedurende het jaar en krijg je toegang tot de ondersteunende diensten van de universiteit en krijg je regelmatig academische begeleiding van de Business School.

De mogelijkheid om connecties te maken in de door jou gekozen branche zal je carrièremogelijkheden aanzienlijk verbeteren en je de ervaring bieden die je nodig hebt om een baan op graduate-niveau te krijgen met een hoger graduate salaris.

De Business School biedt ondersteuning bij het aanvragen van plaatsingen, maar plaatsing kan niet worden gegarandeerd.

Carrièremogelijkheden

U wordt ingesteld om te gaan werken in management- of financiële boekhoudkundige functies in de zakelijke, openbare of vrijwillige sector. U kunt Pathways volgen in de accountancy via de belangrijkste professionele instanties in het Verenigd Koninkrijk, en sommige van de examens op funderingsniveau omzeilen die nodig zijn om in aanmerking te komen als accountant.

Ons carrière-team is beschikbaar om je te ondersteunen vanaf het begin van je studie tot na je afstuderen. Ze helpen je bij het opbouwen van je CV, het voorbereiden van interviews en het ontmoeten en leren van succesvolle afgestudeerden die aan de top van hun carrière werken. Je hebt ook mogelijkheden om samen te werken met onze partners in Londen en daarbuiten, en om een banenbeurs in Roehampton bij te wonen waar je informatie kunt vinden over afgestudeerden en werkgevers kunt ontmoeten.

Toelatingseisen

Specifieke toelatingseisen

  • GCSE - Wiskunde in graad 4 / C
  • BTEC (QCF) Extended Diploma mogelijke cijfers - DDM
  • Toegang - 30 Onderscheidingen D30M15P0

Vanwege de accreditatie van de BSc Accounting-graad door ACCA, kunnen geen studenten worden toegelaten tot deze opleiding door overschrijving.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Lees meer

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Lees Minder