BSc in boekhouding

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Northeastern Illinois University 's BS in Accounting is een van de zes grootste boekhoudprogramma's in de staat Illinois.

Accounting is de taal van het bedrijfsleven. Het is essentieel dat alle kleine en grote organisaties werknemers hebben die basisprincipes voor financiële verslaggeving begrijpen en deze kunnen gebruiken voor de beste zakelijke praktijken. In corporate, government, nonprofit en public accounting is de kennis van debet- en tegoeden, jaarrekeningen en boekhoudkundige informatiesystemen fundamenteel voor alle bedrijfsactiviteiten.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.


Programma voordelen

Het College of Business and Management biedt flexibele dag-, avond- en weekendlessen.

Studenten krijgen persoonlijke aandacht van bekwame professoren in kleine klassen en krijgen verbindingen met stages, carrièrebeurzen en zakelijke conferenties.

Northeastern biedt een betaalbaar lesgeld en handige stedelijke locaties bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer.


Carrièremogelijkheden

Studenten die de BS in Accounting voltooien, kunnen een carrière vinden in de publieke of private sector, zoals:

  • Accountant
  • revisor
  • Boekhouder
  • Budget analist
  • Tax Professional


Leerbehoeften

Benodigde cursussen

* Deze cursussen bevatten een internationale component.


Aanbevolen professionele cursussen voor certificering als CPA, CMA en CIA

Baccalaureaat-houders die zich willen voorbereiden op examens voor professionele certificering, kunnen zich als studenten in het algemeen in geselecteerde cursussen inschrijven om hun eerdere academische werk aan te vullen. Neem contact op met de voorzitter van het departement boekhouding, ondernemingsrecht en financiën voor informatie en toelating tot inschrijving voor cursussen. Aanbevolen cursussen voor professionele certificering zijn onder meer:

ACTG-306 Accounting voor non-profit organisaties
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited