BSc in civiele techniek

Technion - Israel Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in civiele techniek

Technion - Israel Institute of Technology

Het prestigieuze BSc in Civil Engineering-programma, dat volledig in het Engels wordt gegeven door de wereldberoemde Technion-faculteit, leidt toekomstige ingenieurs op om te voldoen aan de uitdagingen voor het creëren en moderniseren van infrastructuur in de 21e eeuw. Het programma stelt studenten bloot aan structurele, economische en constructiebeheersaspecten van de fysieke en natuurlijke gebouwde omgeving, waterplanningplanning, geo-informatica en transporttechniek. Studenten bestuderen ook de onderliggende toepassingen van wetenschap en techniek voor de verbetering en het behoud van natuurlijke hulpbronnen door de inzet van schone technologieën en infrastructuur en alternatieven voor hernieuwbare hulpbronnen.

Programma details

Het programma bereidt studenten voor op succesvolle loopbanen in de private, publieke en gouvernementele sector op gebieden zoals infrastructuur en algemene bouw, waterbeheer, waterzuivering, waterzuivering en -vervuiling, controle, lucht- en bodemverontreiniging en sanering en verwijdering van vast afval. Meer in het bijzonder richt het programma zich op het beheer van de verschillende stadia van het bouwproces, inclusief een breed scala aan taken die kennis en vaardigheden vereisen in een assortiment van management-, economische, zakelijke, plannings- en juridische gebieden, naast vaardigheid in klassieke engineering kwesties. Het programma biedt ook een inleiding tot onderwerpen die te maken hebben met het ontwerp en beheer van watertoevoer- en toevoersystemen, dispersie en sporenverontreinigende stoffen in waterlichamen, water- en afvalwaterzuivering, recycling van behandeld afvalwater voor gebruik in irrigatie in de landbouw, efficiënt gebruik van waterbronnen en ontwikkeling van nieuwe waterbronnen. Kartering en geo-informatie betreft met bepaling van de exacte locatie (x, y

Optie van overbrengen naar reguliere techniekprogramma's (in Hebreeuws)

Studenten die met succes het eerste jaar (eerstejaars) van het programma hebben afgerond, hebben de mogelijkheid om over te stappen naar een reguliere niet-afgestudeerde studietraject in het Hebreeuws aangeboden door andere technische en wetenschappelijke faculteiten aan de universiteit, op voorwaarde dat hun Hebreeuwse taalvaardigheden voldoende zijn volgens het Technion-beleid . Interne facultaire overdracht Studenten die zich inschrijven voor een Technion International-programma en die willen overstappen naar een andere Technion-faculteit, zijn verantwoordelijk voor navraag bij de betreffende faculteit over de overdrachtseisen.

* Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om hun Technion-studiepunten over te dragen aan een universiteit van hun keuze.

Academisch programma

De BSc-opleiding Civiele Techniek bestaat uit minimaal 155,5 studiepunten en kan in 4 jaar worden afgerond.

Oriëntatie week

Aanvangsdatum: augustus 2018

Het bijwonen van de Orientation Week is verplicht

Technion International biedt ook een uitgebreide Orientation Week, ontworpen om studenten vertrouwd te maken met de campus en de omliggende wijken en om een ​​algemene gids te bieden voor het studentenleven in Israël. Het oriëntatieprogramma behandelt essentiële zaken zoals het openen van een Israëlische bankrekening, het krijgen van een mobiel abonnement, het navigeren door Haifa en nog veel meer.

Programmastructuur

Aanvangsdatum: augustus 2018

Semester

Voorbereidingsperiode

Na de oriëntatieweek ondergaan de studenten een voorbereidingsprogramma, dat de basis legt voor aanstaande studies.
Vanwege de brede en diverse achtergronden van onze internationale studenten, is het van essentieel belang dat alle studenten op een gelijkwaardige manier aan het academisch rigoureuze BSc-programma beginnen. Om ervoor te zorgen dat studenten volledig zijn voorbereid op de veeleisende cursusbelasting, geeft de Technion de opdracht dat alle BSc-studenten een voorbereidingsprogramma van 16 weken met succes voltooien. In deze periode volgen studenten intensieve trainingen in wiskunde en natuurkunde, leren basis Hebreeuws en halen nuttige studievaardigheden op. Ervaring leert dat het voorbereidingsprogramma studenten hier een grotere kans geeft om uit te blinken in en hun technische studies af te ronden. Deze voorbereidende periode stelt studenten in staat om vertrouwd te raken met de academische structuur van de universiteit en hun leeftijdsgenoten te leren kennen door middel van informatieve en plezierige sociale activiteiten. Het programma biedt ook studenten met individuele docenten, extra lessen en counseling als dat nodig is. Studenten moeten voorbereid zijn op een uitdagende en intensieve periode van studie. Een lijst van de cursussen Voorbereidingsprogramma is te vinden in de sectie cursussen .

behuizing

Studenten zijn gehuisvest in privékamers in het nieuwe slaapzalencomplex van Technion, bestaande uit gemeubileerde appartementen met vijf personen, gedeeld met internationale peers. Als ze op de campus wonen, zullen ze genieten van een levendige en gastvrije studentengemeenschap, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het leven van Technion.

* De opening van het programma is afhankelijk van het aantal geregistreerde studenten.

** Het programma kan, naar goeddunken van TI, worden gewijzigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Price
Prijs
15,000 USD
Collegegeld (per jaar)
Locations
Israël - Haifa, Haifa
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Israël - Haifa, Haifa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan