BSc in civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het Özyeğin University Civil Engineering Undergraduate Program streeft naar het cultiveren van een nieuwe generatie ingenieurs met diepgaande kennis en uitgebreide capaciteit om geavanceerde technologieën voor civieltechnische toepassingen te gebruiken; uitgerust met brede vaardigheden op het gebied van specialisatie in termen van zowel ontwerp als praktijk; gewijd aan persoonlijke, culturele en sociale waarden; tonen van intens enthousiasme en een sterk verlangen om na te denken, vragen te stellen en te leren. Onze afgestudeerden hebben het voorrecht posities in te nemen op verschillende gebieden van de civiele techniek die een diepgaande specialisatie vereisen in de steeds veranderende zakelijke wereld.

Onze afgestudeerden

Onze afgestudeerden zullen zijn

  • Uitgerust met grondige kennis van fundamentele ingenieurswetenschappen en geavanceerde technologieën
  • Toegewijd aan onderzoek, innovatie en ondernemerschap
  • Zeer succesvolle teamspelers met leiderschapsvaardigheden
  • Levenslang lerenden die zich toeleggen op het verwerven van nieuwe en juiste informatie en vaardigheden
  • Sterk bewust van hun ethische verantwoordelijkheden met een sterke toewijding aan ethische waarden

Academisch programma

Het eerstejaars jaar bouwt een fundament op in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, technische tekening en informatica, en biedt een inleiding tot de concepten van civiele techniek met een cursus in elk semester. In het tweede jaar gaan studenten verder met hun fundamentele technische vaardigheden en beginnen ze aan de fundamenten van Civiele Techniek, inclusief de basisprincipes van bouwmanagement en transport. Aan het einde van het tweede jaar zullen de studenten van de OzU-studenten Civiele Techniek hun eerste zomer-stages hebben afgerond. Tijdens hun stages kunnen studenten ervoor kiezen om zichzelf vertrouwd te maken en een bijdrage te leveren aan een specifieke sector bij de industrie of de faculteit te helpen bij hun onderzoeksprojecten.
In het curriculum van het juniorjaar worden studenten voorzien van verplichte cursussen over structurele analyse, gewapend beton, grondmechanica en funderingstechnieken. Studenten beginnen ook keuzevakken te nemen in hun specialisatiegebieden en hebben de mogelijkheid om hun theoretische kennis in de praktijk te brengen in de civieltechnische laboratoria. Bij de voltooiing van hun junior jaar zullen OzU-studenten net zo effectief zijn als beginnende ingenieurs, en ze zullen er geen moeite mee hebben om de meest geschikte posities te vinden voor hun tweede zomerstages. Het juniorjaarprogramma omvat ook aanvullende zakelijke onderwerpen en diepgaande communicatiecursussen om het vermogen van studenten om effectief in het Engels te schrijven en te spreken te ontwikkelen. Het curriculum van het hogere jaar is meestal toegewezen aan geavanceerde ontwerpcursussen en geavanceerde keuzevakken om studenten voor te bereiden op de uitdagingen in het veld.

Sporen

Het programma Civiele Techniek biedt een zorgvuldig geselecteerde set van sporen, waaronder bouwtechniek, geotechniek, bouwmanagement en transport. Constructietechniek is een cruciaal gebied van engineering met een uitgebreid toepassingsgebied, gericht op het minimaliseren van slachtoffers, materiële schade en economische verliezen, in het bijzonder als gevolg van aardbevingen. Lopende projecten voor seismische retrofitting en rehabilitatie in verschillende steden in Turkije, waaronder Istanbul, geven uiteraard aanleiding tot een grote vraag naar structurele ingenieurs. De geotechnische engineering, bouwmanagement en transportbanen zijn ook veelbelovende gebieden van civiele techniek, gewijd aan het creëren van betaalbare en duurzame oplossingen voor snelgroeiende steden. Ons programma is trots op zijn uitstekende vermogen in elk van zijn sporen.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder