BSc in civiele techniek

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De missie van de School of Engineering van het Benedictine College is om een multidisciplinaire technische niet-gegradueerde opleiding te bieden, gebouwd op een authentiek katholieke basis voor vrije kunsten. Afgestudeerden van het programma zullen professionals zijn die uitstekende probleemoplossers zijn, toegewijd aan de hoogste ethische normen en bekwame communicatoren. Ze zullen de rol van techniek als een beroep begrijpen en hun plicht, als ingenieurs, om het algemeen welzijn van de samenleving te bevorderen.

De afdeling Engineering biedt een Bachelor of Science graad in Civiele Techniek. Terwijl ze het engineering-programma blijven ontwikkelen, wordt een vergoeding van $ 150 per semester aan elke student in rekening gebracht om de voortdurende verbetering van het engineeringprogramma te ondersteunen.

Degree Doelstellingen

  • Balanced
  • competent
  • Communiceren

Carrièremogelijkheden

  • Het gemiddelde jaarloon voor civiel ingenieurs bedroeg $ 84.770 in mei 2017.
  • De werkgelegenheid van civiel ingenieurs zal naar verwachting met 11 procent groeien van 2016 tot 2026, sneller dan het gemiddelde voor alle beroepen. Jobperspectieven kunnen het beste zijn voor diegenen die op de hoogte blijven van de meest recente technologische vooruitgang.

Voorgestelde volgorde van cursussen

Eerste jaar

ENGR-1200

Tweedejaars jaar

ENGR-2000

Junior jaar

CIVL-3510

Laatste jaar

CIVL-4600

Laatste semester

CIVL-4700

Total Program Credits: 156

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a com ... Lees meer

Heir to the 1500 years of Benedictine dedication to learning, Benedictine College’s mission as a Catholic, Benedictine, liberal arts, residential college is the education of men and women within a community of faith and scholarship. Lees Minder