BSc in communicatieontwerp

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

De afdeling Communication Design, die voor het eerst in Turkije is opgericht binnen de faculteit Architectuur en Design, biedt een vierjarig undergraduate-programma aan dat is gericht op het begrijpen van de principes, theorieën en de praktijk van communicatieontwerp met het doel ideeën over te brengen en informatie bestaande uit beeld, tekst en geluid in de meest efficiënte vorm. Omvat gebieden zoals informatiearchitectuur, interactief interfaceontwerp, multimediatoepassingen, nieuwe generatie van communicatietechnologieën en interactieve tentoonstellingssystemen, dit programma is in onderlinge ondersteuning met andere afdelingen binnen de faculteit. Onze studenten kunnen, naast het verwerven van een sterke achtergrond in principes voor communicatieontwerp, worden uitgerust met interdisciplinaire kennis die een breed domein omvat, of door diepgaande kennis te verwerven via ons modulaire programma, kunnen worden gediplomeerd als experts in een persoonlijk gericht veld.

Onze afgestudeerden

Omdat het Department of Communication Design voor de eerste keer in Turkije voor de eerste keer in Turkije is opgericht binnen de faculteit Architectuur en Design, wil het een bijdrage leveren aan het vakgebied door experts en onderzoekers op het gebied van communicatiedeskundediscipline voor verschillende studiegebieden en -praktijken op te leiden via zijn flexibele modulaire programma dat is ontwikkeld volgens de behoeften van de sector. Parallel aan dit doel is ons doel om onze studenten de nodige kennis en ervaring te bieden voor het ontwikkelen van probleemoplossende methoden met een weloverwogen beschrijving van het gebruikersgedrag en om hen de mogelijkheid te bieden om de kracht van geluid, beeld en tekst te integreren. om effectieve communicatie te creëren.
Na een minimum van acht semesters, onze student zal afstuderen als een ontwerper die

  • heeft zijn / haar vaardigheden in creatief denken verbeterd,
  • is in staat om driedimensionale informatiearchitectuur te construeren en deze te representeren in 2-Dimensies,
  • is in staat om multimedia-objecten te produceren in diverse technologische platforms,
  • heeft kennis van ontwerpmanagement en ondernemerschap,
  • heeft de "visie van een ontwerper" verkregen.

Carriere vooruitzichten

Parallel aan de visie van onze afdeling, is ons doel om vindingrijke en innovatieve ontwerpers op te leiden op het gebied van communicatieontwerp die zowel in onderzoek als in werk zijn uitgerust; medewerkers en ondernemers die met andere velden kunnen werken en zelfs verder kunnen gaan om te ontdekken en te creëren wat nog niet bestaat.
Met de kennis en ervaring die is opgedaan na minimaal acht semesters, kunnen onze afgestudeerden werken in de volgende sectoren en functies:

  • uitvoerend of creatief directeur in nieuwe generatie agentschappen,
  • academicus op aanverwante gebieden van universiteiten,
  • onderzoeker in R
  • ontwerpers in musea of galeries die gebruik maken van experimentele, interactieve tentoonstellingstechnieken.
  • animator in kleine productie-agentschappen gespecialiseerd in motion media.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder