BSc in computerwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

In een wereld waarin rekenapparatuur steeds meer centraal komt te staan ​​in politieke, economische en sociale cohesie, is het logisch dat de activiteiten van computerwetenschappers een steeds grotere rol gaan spelen bij het bepalen van de samenleving van morgen. Hiermee komt de erkenning dat technische beslissingen met betrekking tot de ontwikkeling van software en hardware ook ethische, politieke en filosofische beslissingen zijn, aangezien de inzet van zowel hardware als software een steeds grotere rol speelt bij het dicteren van hoe we onszelf verbinden en begrijpen, zowel individueel als als een samenleving.

Computer Science aan de York St John University zet zich in voor het ontwikkelen van inzetbare afgestudeerden met technische, professionele en ondernemersvaardigheden die hedendaagse organisaties moeten aangaan met deze nieuwe opkomende realiteit. De focus van dit programma ligt op afgestudeerden met een goede opleiding en vaardigheden die relevant zijn voor toekomstige inzetbaarheid. Het programma is bedoeld voor diegenen die systemen willen ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van de echte wereld. Het computerwetenschappelijk programma zal studenten voorzien van een rigoureuze opleiding in kerncompetenties, inclusief computationele; kunstmatige intelligentie en mens-computerinteractie. Hiermee leren studenten ook basisontwerpopdrachtgevers om hun vermogen om projecten door te voeren te vergroten, van concept tot realisatie.

In Computer Science geloven we in lesgeven op menselijke schaal. Daarom houden we bewust onze klassengrootten klein. Onze grootste klassen zijn in de regio van 30 studenten, maar sommige kunnen zo klein zijn als 5 studenten voor specialistische activiteiten. We hebben relatief hoge contacturen, wat betekent dat onze studenten veel academische en technische stafleden zien die bij hun studieprogramma betrokken zijn. We doen dit omdat we weten dat de kwaliteit van de interactie tussen personeel en studenten een bepalend effect kan hebben op het vermogen van de studenten om te leren en te groeien in hun vakgebied. Onze afgestudeerden zijn onze beste advertentie en daarom willen we dat ze de beste mogelijkheid hebben om het vakgebied van de computerwetenschappen te verkennen en hun ware potentieel te realiseren. Computerwetenschappen in York St John is een verzorgende gemeenschap en we verwelkomen diegenen die nieuwsgierig zijn naar ons om te komen en meer te weten te komen.

De focus van dit programma ligt op uw toekomstige inzetbaarheid. Je leert daarom softwaresystemen ontwikkelen die tegemoetkomen aan zakelijke en organisatorische behoeften. Je bestudeert de fundamenten van de computerwetenschappen, werkt aan praktische oefeningen en activiteiten die je zullen helpen bij het begrijpen en ontwikkelen van computersoftware. De stage-module geeft je de mogelijkheid om deze vaardigheden in een professionele omgeving te gebruiken. Je leert over netwerken, bruikbaarheid en hedendaagse technieken voor systeemontwikkeling. Je laatste jaar zal zich richten op een laatste jaarproject, terwijl je geavanceerde onderwerpen bestudeert, zoals gedistribueerde systemen en hoe je de ontwikkeling van een groot softwaresysteem kunt beheren.

Programma specificatie

Meer informatie over deze cursus is beschikbaar in de programmaspecificatie . Houd er rekening mee dat de programmaspecificatie betrekking heeft op cursusinhoud die momenteel wordt bestudeerd door studenten van de universiteit. Voor nieuwe programma's wordt de programmaspecificatie voor aanvang van de cursus online beschikbaar gesteld.

Leerondersteuning

York St John University werkt hard om een ​​inclusieve omgeving te creëren voor al onze studenten. We bieden verschillende ondersteuningsservices om studenten tijdens hun studie te helpen.

Toelatingseisen

De minimale toelatingseisen voor deze cursus zijn:

96 - 112 UCAS-tariefpunten

3 GCSE's in graad C of hoger (of gelijkwaardig), inclusief Engelse taal en wiskunde

Voor het invoeren van 2017 heeft UCAS gewijzigd hoe zijn tariefpunten worden berekend. Bereken uw tariefpunten.

Honoraria en financiering

Om met ons te studeren voor een bachelordiploma, moet je collegegeld betalen voor je opleiding. Hoeveel u betaalt, is afhankelijk van of u een VK bent

Lees meer over de financiering van het stichtingsjaar en / of het stagejaar op de pagina's over het Financieringsadvies op onze website.

Er kunnen ook wat extra kosten zijn om rekening mee te houden tijdens je studie, inclusief de kosten van accommodatie.

Collegegeld

UK

Het collegegeld van de York St John University voor de 2018 toegang tot het diploma van de Foundation Degree, BA en BSc, PGCE Primary and Secondary en UG Health Program is £ 9.250 per jaar voor studenten uit UK / EU, Jersey, Guernsey en Isle of Man.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationaal (niet-EU) 2018 - 19

Het collegegeld van de York St John University voor de ingang van 2018 voor BSc-graden is £ 12.500 per jaar voor internationale studenten.

Het collegegeld kan in de komende jaren onderhevig zijn aan inflatie.

Internationale tarieven

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does.

York St John University is an outstanding university, known for its academic excellence and responsive nature, always putting the student at the heart of everything it does. Lees Minder
York , Londen + 1 Meer Minder