BSc in computerwetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het doel van het Departement Computerwetenschappen is om individuen een breed theoretisch en praktisch begrip van computerwetenschappen te bieden. Studenten die het programma afronden, zijn bereid om een ​​vervolgstudie te volgen of posities in te nemen die software-engineering, technische programmering en de toepassing van computers en gerelateerde technologieën omvatten voor problemen in een industrie zoals computerbeveiliging, netwerkontwerp en -beheer en webontwerp.


Er zijn drie tracks binnen het bachelorprogramma Computer Science:

 • Computer Science-concentratie: deze concentratie is in de eerste plaats bedoeld voor studenten die een vervolgstudie Computerwetenschappen willen volgen. Het is echter geschikt voor elke student wiens doel het is de grondbeginselen van de informatica te begrijpen.
 • Computernetwerken en beveiligingsconcentratie: deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan op een gebied met computerbeveiliging.
 • Concentratie informatietechnologie: deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan met webontwikkeling en ontwerp en onderhoud van computernetwerken.


Programma voordelen

Het Computer Science-programma in Northeastern onderscheidt zich op verschillende manieren van zijn concurrenten. Northeastern biedt zowel dag- als avondcursussen en is met name geschikt voor diegenen die een volledige baan hebben. Er is meer contact met professoren aangezien de professoren zelf verantwoordelijk zijn voor alle inschaling en alle extra hulp - we hebben geen TA's voor onze cursussen. Onze klassenecties zijn klein, wat ook meer aandacht van de professor mogelijk maakt. Eindelijk, ons lesgeld is een van de meest betaalbare rond.

Enkele voordelen van ons programma zijn:

 • betaalbaarheid
 • kleinere klasgrootte
 • toegankelijkheidsdag- en avondlessen
 • meer contact met de eigenlijke professoren


Carrièremogelijkheden

De vaardigheden die worden verkregen bij het afronden van een bachelorgraad in Computer Science in Northeastern omvatten probleemoplossende vaardigheden, analytisch denken, computervaardigheden, algoritmische technieken en wiskundige analyse van computerprogramma's. Dit zijn de vaardigheden die nodig zijn voor een van de volgende mogelijke carrières voor een major computerwetenschappen:

 • Software ontwikkelaar
 • Computerbeveiligingsspecialist
 • Computer Networking Professional
 • IT Project Manager
 • Webontwikkelaar


Leerbehoeften

Achtenveertig uur computerwetenschappelijke cursussen inclusief ten minste 36 uur cursussen op 300 niveaus. Studenten moeten ook op de hoogte zijn van de universitaire vereisten voor het bachelordiploma. Overdrachtstudenten moeten minimaal 24 credit-uren van computerwetenschappen op 300 niveau's behalen in Northeastern en voldoen aan alle belangrijke vereisten.

Studenten die van plan zijn om een ​​mastergraad in Computer Science na te streven moeten plannen om Calculus II te voltooien en worden geadviseerd om een ​​cursus in de lineaire algebra te volgen.

Vereiste kerncursussen:

GEEN SUBSTITUTIES ZIJN TOEGESTAAN VOOR CORE CURSUSSEN.

Computerwetenschappen Concentratie:


Deze concentratie is voornamelijk bedoeld voor studenten die een vervolgstudie Computerwetenschappen willen volgen. Het is echter geschikt voor elke student wiens doel het is om de grondbeginselen van informatica te begrijpen.

Benodigde cursussen


Computernetwerken en veiligheidsconcentratie:


Deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op een baan op een gebied met computerbeveiliging.

Benodigde cursussen


Informatie Technologie Concentratie:


Deze concentratie is bedoeld om studenten voor te bereiden op werk met betrekking tot webontwikkeling en ontwerp en onderhoud van computernetwerken.

Benodigde cursussen
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder