BSc in de chemie

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Een sterk academisch inzicht in de chemie is de sleutel tot een sterk begrip van de wereld, en zelfs de grote kosmos daarbuiten.
Chemie staat aan de basis van vitale wetenschappelijke ontdekkingen en de Swansea University is een drijvende kracht. Onze afdeling is momenteel bezig met het leveren van schoon water en sanitaire voorzieningen, evenals betaalbare schone energie in de ontwikkelingslanden.
Deze activiteit heeft invloed op ons onderwijs. U zult profiteren van een zorgvuldig ontworpen en moderne chemie die is ontwikkeld in samenwerking met industriële partners.
Chemie studeren aan Swansea University van Swansea University geeft je toegang tot toonaangevende onderwijs- en hypermoderne faciliteiten op een aantal specialistische gebieden. Onze graden bieden de volledige breedte van vaardigheden en kennis die nodig is als het gaat om het veiligstellen van de werkgelegenheid.


Waarom chemie op Swansea?

Chemie aan de Swansea University trekt studenten van over de hele wereld aan.
Het Department of Chemistry is gebaseerd op een investering van meerdere miljoenen in de universiteit. Het omvat toonaangevende opleidingslaboratoria en analytische faciliteiten die in samenwerking met de industrie zijn gebouwd.
Je zult worden uitgerust met de vaardigheden en kennis die nodig zijn om een ​​breed scala aan uitdagingen aan te pakken voor de samenleving en de industrie, van energie en gezondheidszorg tot milieuwetenschappen.
Je leren zal worden vormgegeven door inspirerende en internationaal gerenommeerde academici, waaronder professor Simon Bott, die acht prijzen ontving voor lesgeven aan de universiteit van Houston.


Jouw chemie-ervaring

Een flexibel gestructureerd diplomapad betekent dat je een jaar lang in het buitenland kunt studeren of een jaar in de industrie kunt werken, lokaal, nationaal of internationaal.
Je wordt onderwezen door een combinatie van lezingen, tutorials, seminars en discussiegroepen, ondersteund door praktische lessen.
Onze state-of-the-art onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten omvatten een nieuwe Chemistry Hub die bestaat uit een groot aantal onderwijslaboratoria en onderzoeksruimten.
Uw kernmodules worden afgestemd op ons huidige baanbrekende onderzoek op het gebied van natuurlijke producten, materiaaltechniek en geneeskunde.
Het curriculum voor chemie in Swansea wordt op de hoogte gehouden door de behoeften van de moderne industrie en voortdurend bijgewerkt, zodat u altijd relevant materiaal krijgt dat van toepassing is in de rest van de wereld.
Met een 'omgedraaide' manier van lesgeven kun je video's van lezingen bekijken vóór klasvergaderingen voor meer ontwikkelde interactie, terwijl pre-lab-simulatie je in staat stelt om laboratoriumvaardigheden te oefenen in je eigen tijd.


Chemie Werkgelegenheid Kansen

Scheikunde doen betekent niet dat je de rest van je leven aan een lab wordt vastgeketend. Chemici hebben een enorm scala aan carrièremogelijkheden en de scheikundegraden aan de Swansea University zijn zo ontworpen dat je over de vaardigheden beschikt waar de werkgevers van vandaag naar op zoek zijn.
Er zijn veel sectoren waar je naar toe kunt gaan nadat je bent afgestudeerd. Een populaire keuze is medicijnen. Chemie studeert af, onderzoekt, ontwikkelt en test nieuwe medicijnen en behandelingen.
Als je een passie hebt voor het milieu en je toekomstige carrière op dit gebied ziet, zijn onze medewerkers betrokken bij projecten om schoon water en sanitaire voorzieningen te ontwikkelen en om duurzame vormen van energie te ontwikkelen.
Je studeert af met een scala aan overdraagbare vaardigheden, zoals analyse, labtechnieken, rapport schrijven en demonstreren en uitleggen.
Swansea University helpt je om je voor te bereiden op je toekomstige carrière door je te helpen bij het vinden van stages en relevante parttime banen, het aanbieden van jaar in bedrijfstakopties en het introduceren van werkgevers zoals Tata Steel, Fujitsu, Perkin Elmer en National Nuclear Laboratories . De Swansea Employability Academy helpt je ook met het voorbereiden van je CV en sollicitatiegesprekken.


Toelatingseisen

 • A-niveaus: AAB-BBB om chemie en een ander wetenschaps- of wiskundevak op te nemen
 • International Baccalaureate Diploma: 34-32 in te schrijven om minstens 6 in HL Chemistry op te nemen
 • Welsh Baccalaureate: Vereisten zijn zoals voor A-niveaus waarbij je dezelfde niet-vakspecifieke klasse kunt vervangen voor de Welsh Baccalaureate Advanced Level Core Grade
 • Voor niet-native Engels sprekende aanvragers: IELTS 6.0 (met een minimum van 5,5 in elk onderdeel) of een gelijkwaardige Engelse test


Careers

Carrière en inzetbaarheid Swansea Employability Academy (SEA) ondersteunt u in elke fase van uw carrière en helpt u een mooie toekomst op te bouwen.

Onze loopbaanbegeleidingsdiensten omvatten:

 • Employability-workshops, werkgeversbesprekingen, op maat gemaakte evenementen en carrièresbeurzen
 • Individueel advies en begeleiding van professioneel gekwalificeerde loopbaanadviseurs
 • Hulp bij het vinden van banen, stages, stages en mogelijkheden voor vrijwilligerswerk
 • Toegang tot informatiebronnen over een breed scala aan onderwerpen voor loopbaanbeheer
 • Advies en begeleiding bij postdoctorale studie en financiering
 • Financiering ter ondersteuning van stagemogelijkheden en Student Society / Club-evenementen.

We bieden ook hulp en advies voor Swansea University Alumni tot twee jaar nadat je bent afgestudeerd.

Onze chemiestudenten zijn klaar voor een reeks stimulerende mogelijkheden. Misschien vindt u uw carrière op een van de volgende gebieden. New Medicine Discovery

 • Milieuwetenschappen
 • Hernieuwbare energie
 • Analytische en forensische wetenschap
 • Onderzoek en ontwikkeling in Academia of Industry
Laatst bijgewerkt op okt 2018

Over de school

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Lees meer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Lees Minder
Swansea , Dubai + 1 Meer Minder