BSc in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Het chemieprogramma bereidt haar afgestudeerden voor op een fundamentele kennis van alle belangrijke gebieden van de moderne chemie; bekwaam zijn in het gebruik van up-to-date laboratoriumtechnieken. Bovendien beschikken de afgestudeerden over de kennis om kwantitatieve en computationele methoden toe te passen op praktische problemen.

Ze worden creatieve onderzoekers en zelfverzekerde probleemoplossers. Bovendien zullen ze veilige laboratoriumprocedures kunnen toepassen en de milieu-impact van chemische processen kunnen beoordelen. Cursussen, laboratoria en instrumenten die beschikbaar zijn voor scheikundestudenten aan de Qatar University van Qatar University voldoen aan internationale normen. De educatieve programma's hebben het potentieel om afgestudeerden voor te bereiden om hun beroep op een competente wetenschappelijke manier uit te oefenen. De studenten ontwikkelen een hoog communicatieniveau en begrijpen de ethische en professionele verantwoordelijkheden als chemicus en burger.

Het programma is ontworpen om te helpen bij het bereiken van de doelen van de visie van Qatar voor 2030.

Het programma is geaccrediteerd door de Canadian Society for Chemistry (CSC). Programma voor mannen en vrouwen.

Toelating

Toelatingsvoorwaarden variëren op basis van het type aanvraag (nieuwe, overplaatsende, bezoekende of niet-afgestudeerde aanvragers). Neem contact met ons op voor meer informatie over toelatingseisen.

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international ... Lees meer

QU is committed to providing high-quality education in areas of national priority. Underpinning this commitment is the goal to align its colleges, programs, and courses with established international standards and best practices. As a result, QU has been successful in its accreditation initiatives, earning the endorsement of numerous leading international accrediting bodies. Lees Minder