BSc In De Chemie

Dillard University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc In De Chemie

Dillard University

Missie

De missie van het chemieprogramma is om afgestudeerden toe te laten tot de beroepspraktijk als chemicus op het gebied van onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoopadvies en management, of om graduate of professionele programma's in te voeren die leiden tot geavanceerde graden op de volgende brede terreinen: specialisatie: analytische chemie, biochemie, anorganische chemie, organische chemie of fysische chemie. Het oordeelkundige gebruik van keuzevakken stelt studenten in staat om te voldoen aan toelatingseisen om scholen voor gezondheidszorg te betreden. Het Chemistry-programma biedt studenten, door middel van een zeer persoonlijke en leergerichte benadering, een basis en breed begrip van de fundamenten van de chemie met progressie tot geavanceerde concepten en instrumentele methoden. Het Chemie-programma leidt chemie-majors op en bereidt ze voor op een baan, graduate school en / of een professionele school. Hiertoe heeft het programma de volgende doelstellingen bepaald.

  • Bied een basisbegrip van chemische fundamentals in het algemeen, analytische en organische chemie, evenals een inleiding tot geavanceerde concepten in biochemie en fysische chemie.
  • Introduceer studenten voor elementaire laboratoriumveiligheid, ethiek, technieken en onderzoeksmethoden, en instrumentatie geassocieerd met chemie.
  • Bereid studenten voor op toelating tot graduate en professionele scholen en / of voor de werkgelegenheid in de chemie of aanverwante beroepen.
  • Bied cursussen aan in zes onderling samenhangende chemiesubdisciplines die zijn goedgekeurd door de American Chemical Society (ACS): General Chemistry, Organic Chemistry, Analytical Chemistry, Inorganic Chemistry, Biochemistry and Physical Chemistry.
  • Handhaven van een curriculum afgestemd op de normen aanbevolen door de American Chemical Society Committee on Professional Training (CPT) en bieden co- en vereiste kennis en vaardigheden voor de progressie naar hogere niveaus cursussen.

Leerresultaten van studenten

  • Demonstreer basiskennis en -vaardigheden in cursussen die worden aangeboden in de major en vaardigheden gerelateerd aan het beroep van chemicus.
  • Blijk geven van bekwaamheid in het gebruik van verschillende technieken en apparatuur volgens de juiste experimentele procedure en het vermogen om analyses te produceren en conclusies te trekken uit laboratoriumgegevens en een volledig rapport te schrijven.

Vereisten voor Bachelor of Science in Chemistry

Een totaal van 123 credit-uren van cursussen voltooien voor het afstuderen.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op June 13, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
15,790 USD
Locations
Verenigde Staten - New Orleans, Louisiana
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates