BSc in de chemie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De undergraduate-opleiding in Chemistry in Northeastern voldoet aan de behoeften van studenten met verschillende academische doelen en bereidt hen voor op een loopbaan in de industrie en de academische wereld. Het programma is geaccrediteerd door de American Chemical Society (ACS) en voldoet aan de normen die zijn vastgesteld door de ACS-commissie voor professionele training.

Het curriculum biedt de benodigde achtergrond voor studenten die van plan zijn om afgestudeerde of professionele scholen in de chemie, geneeskunde, tandheelkunde, farmacie en andere professionele gezondheidsdisciplines bij te wonen. Naast de chemiecursussen in traditionele disciplines, biedt de afdeling ook gespecialiseerde cursussen op het gebied van milieuchemie, medicinale chemie, farmacologie, toxicologie en bio-organische chemie aan. Studenten in het chemieprogramma hebben de mogelijkheid om onderzoek te doen met de faculteit van de afdeling chemie of deelnemen aan stageprogramma's bij verschillende instellingen en de industrie.

De plaatsing van Northeastern Chemistry majors op de werkplek kort na het afstuderen, evenals hun acceptatie in de beste beoordeelde graduate en professionele programma's in het land valideert de kracht van ons programma. De afdeling Scheikunde is trots op het succes van al haar afgestudeerden en streeft ernaar te excelleren door nieuwe cursussen en programma's te ontwerpen waarmee Northeastern-studenten hun educatieve en carrièredoelen kunnen bereiken.

Programma voordelen

Northeastern is een universitaire universiteit. De faculteit van de faculteit scheikunde staat in de eerste plaats in de ontwikkeling van een sterke basis in de belangrijkste disciplines van de chemie (analytisch, anorganisch, organisch en fysiek).

De diverse achtergronden en onderzoeksinteresses van de faculteit in combinatie met de lage student-tot-instructeursverhouding vertalen zich in toegankelijkheid door chemie majors naar de eerste persoon verhaal door faculteitsleden van loopbaanopties die voor hen beschikbaar zijn, evenals begeleiding bij het realiseren van hun carrièredoelen.

Betaalbaar onderwijs en woon-werkverkeer bieden extra voordelen voor degenen die op Northeastern studeren.


Carrièremogelijkheden

De American Chemical Society (ACS) erkent dat afgestudeerden met chemie werkaanbiedingen hebben op vijf belangrijke gebieden, waaronder de industrie, de academische wereld, de overheid, non-profit en ondernemerschap. Met name afgestudeerden in de chemie vinden banen in:

 • Onderzoek en ontwikkeling
 • Quality Control en Regulatory Support
 • Verkoop en marketingondersteuning
 • Manufacturing
 • Milieu en gezondheid
 • Recht en beleid
 • Militaire en wetshandhaving
 • Hoger onderwijs
 • Primair en voortgezet onderwijs


Leerbehoeften

Benodigde cursussen

1. CHEM-211C en CHEM-212C worden sterk aanbevolen om gelijktijdig te worden ingenomen met respectievelijk CHEM-211 en CHEM-212.
2. CHEM-231C en CHEM-232C worden sterk aanbevolen om gelijktijdig te worden ingenomen met CHEM-231 en CHEM-232.
3. CHEM-311C en CHEM-312C worden sterk aanbevolen om gelijktijdig met CHEM-311 en CHEM-312 te worden ingenomen.
4. Grote keuzetegoed wordt alleen gegeven als de cursus niet wordt gebruikt om mee te tellen voor de vereiste vakken in de major.

Vereiste vakken in een gerelateerd veld

1. PHYS-206 en PHYS-207 worden ten zeerste aanbevolen voor alle chemie-majors en benodigd voor die in het ACS-goedgekeurde programma


Studenten met buitenlandse referenties worden geëvalueerd door het toelatingsbureau omdat 90 kredieturen minimaal de volgende zes cursussen moeten hebben:

CHEM-213 Writing Intensive Program: Quantitative Analysis


American Chemical Society goedgekeurd programma in de chemie:


Afgestudeerde majors kunnen een certificaat ontvangen waarin staat dat ze een programma hebben voltooid dat voldoet aan de ACS-normen voor professionele training als ze aan de volgende vereisten voldoen:

 1. Neem PHYS-206 als een vereiste voor CHEM-311.
 2. Neem PHYS-207 als een vereiste voor CHEM-312.
 3. Neem CHEM-311 en CHEM-312 tijdens het junior jaar.

CHEM-316, CHEM-330, CHEM-331, CHEM-347 en CHEM-348 zijn vereist. CHEM-318 en CHEM-326 tellen niet mee als keuzevakken. Er moeten dan nog twee extra keuzemogelijkheden op 300 niveaus worden geselecteerd.

De voltooiing van dit programma vereist een minimum van 50 cr. in de chemie met een minimum cijferpuntgemiddelde van 3,0 en geen chemiesoorten onder C in een vereist verloop.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder