BSc in de internationale politiek

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Voor wie is het?

De International Politics BSc (Hons) -graad is voor studenten die hedendaagse mondiale problemen willen onderzoeken en hun inzicht in de snelle sociale en politieke veranderingen die de wereld beïnvloeden, willen verdiepen. Dit actuele, tot nadenken stemmende curriculum stelt je in staat om te leren hoe regeringen, intergouvernementele organisaties, transnationale bewegingen, niet-gouvernementele organisaties (ngo's) en multinationals de mondiale politiek beïnvloeden. Je bestudeert ook internationale organisaties als beleidsvormende structuren en onderzoekt welke ideeën, ethische kwesties en regionale overwegingen mondiaal bestuur en belangrijke beslissingen rondom bijvoorbeeld conflicten, vrede of economische voordelen vormen. Cruciaal is dat je je analytische vaardigheden ontwikkelt om complexe kwesties, betwiste concepten en debatten te onderzoeken en kritisch te beoordelen.

Dientengevolge bereidt deze graad je voor op een breed scala aan postdoctorale studieopties en carrièremogelijkheden - van het openbaar ambt, NGO's, diplomatie, journalistiek en onderwijs, tot internationaal recht en de private en zakelijke sector.

Doelen

Welke rollen spelen regeringen, transnationale actoren, intergouvernementele organisaties, internationale ngo's en multinationals in de mondiale politiek? Hoe concurreren ze om macht en reageren ze op nieuwe uitdagingen die samenlevingen, naties en instellingen overal ter wereld treffen, van veiligheid tot migratie, tot sociale rechtvaardigheid? Hoe mobiliseren zij steun voor hun standpunten over mondiale kwesties? Hoe beïnvloeden mondiale, sociale en politieke relaties, evenals ideeën, lokale, regionale, economische, culturele, religieuze, historische en politieke verschillen en vice versa?

Met de BSc (Hons) in internationale politiek kun je de vaardigheden en kennis verkrijgen om de vele vragen over onze snel veranderende wereld te beantwoorden en je helpen om:

 • Begrijp de belangrijke theoretische debatten in de studie van de internationale politiek.
 • Verken wereldwijde politieke systemen en hoe zij zich bezighouden met beleidsvorming over hedendaagse kwesties en gerelateerd aan de politiek op nationaal niveau.
 • Begrijp de diplomatieke betrekkingen tussen regeringen, evenals de economische, sociale en politieke relaties tussen samenlevingen die worden ondernomen door bedrijven en privé-groepen.
 • Erken politieke globalisering door de ontwikkeling van transnationale en trans-overheidsrelaties en hoe deze relaties worden gestructureerd door internationale organisaties.

Naast het ontwikkelen van sterke onderzoeksvaardigheden, heb je de mogelijkheid om je gegevensvaardigheden verder te ontwikkelen via een Quantitative Methods (QM) Pathway voor je laatste twee studiejaren.

Bovendien, om je voor te bereiden op een breed scala aan toekomstige carrièremogelijkheden en postdoctorale studiemogelijkheden, zul je profiteren van onze locatie in het hart van een bruisende kosmopolitische City en binnen een afdeling met een sterke internationale focus, enthousiaste laagdrempelige medewerkers met nauwe contacten met praktijkmensen in de beleidswereld en spannende mogelijkheden voor stage en studeren in het buitenland.

De logica die de drie studiejaren verbindt, is om de conceptuele en historische grondslagen voor de studie van de internationale politiek in het eerste jaar te leggen. Vervolgens bouw je geleidelijk aan je specialistische kennis op, in de komende twee jaar, door te begrijpen hoe specifieke actoren en instellingen werken, hoe ideeën die de mondiale politiek vormgeven, worden betwist en de veelzijdige politieke dynamiek die specifieke kwesties en regio's van de regio beïnvloedt, wordt onderzocht. wereld.

Toelatingseisen

 • 'A'-niveau: rangen BBB of 120 UCAS-tariefpunten
 • IB: 30 punten
 • GCSE: Minimum Grade 4 (C) in GCSE English and Mathematics.
Internationaal baccalaureaat (IB)
 • 30 punten inclusief 5,5,5 van drie onderwerpen op hoger niveau (geen specifieke onderwerpen vereist).

Toegang tot hoger onderwijs

We verwelkomen toegang tot cursusaanvragen van 'volwassen' studenten. Deze aanvragers zullen worden beoordeeld op basis van hun eigen verdiensten. Houd er rekening mee dat Access-studenten vaak om nadere informatie worden gevraagd om hun aanvraag aan te vullen, meestal in de vorm van een vragenlijst.

Een typisch aanbod voor een aanvrager van een toegang is: 60 studiepunten halen, waarvan 45 op niveau 3. Deze credits van niveau 3 moeten ten minste 27 in onderscheiding en 18 ten minste bevatten. Het is essentieel dat de kwalificatie van de toegangscursus wordt aangevuld met ten minste een graad B in wiskunde en Engelse taal bij GCSE.

Andere geschikte kwalificatiesAndere Britse kwalificaties:

 • BTEC National Diploma (DDM vereist)
 • Cambridge Pre-U hoofdvakken
 • Geavanceerd diploma (plus toepasselijke A-niveaus)
 • Scottish Advanced Highers
 • Welsh Diploma (plus toepasselijke A-niveaus)
Internationale

We accepteren een breed scala aan internationale kwalificaties voor directe toegang tot onze programma's.

Engelse vereisten

IELTS: 6,5 algemeen met een minimum van 6,0 in elk onderdeel.

PTE Academic: 58 overall met een minimum van 51 in elke component.

Engelstalige programma's

Voldoet niet aan de Engelse taalvereisten? INTO City , University of London biedt Engelstalige programma's om je voor te bereiden op je studie aan de universiteit. Deze intensieve en flexibele cursussen zijn bedoeld om uw Engels vermogen om deel te nemen aan opleidingen te verbeteren.

Visum vereisten

Als u niet uit de Europese Economische Ruimte / Zwitserland komt en u komt in het VK studeren, moet u mogelijk een visum of inreisvergunning aanvragen om naar het VK te komen om te studeren.

De manier waarop u zich aanmeldt, is afhankelijk van de lengte van uw cursus. Er zijn verschillende regels voor:

 • Studenten op cursussen van meer dan zes maanden
 • Studenten op cursussen van minder dan zes maanden
 • Studenten met een pre-sessionale Engelse taalcursus.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for ... Lees meer

City, University of London is a special place. With skill and dedication, we have been using education, research and enterprise to transform the lives of our students, our community and the world for over a hundred years. Lees Minder