BSc in elektrotechniek

Frederick University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in elektrotechniek

Frederick University

Het programma is gebaseerd op de belangrijkste elektrotechnische disciplines zoals opwekking en distributie van elektrische energie, communicatiesystemen, elektrische circuits en elektronische systemen en besturingssystemen. Het programma vormt een balans tussen academische en praktische richtingen, dat wil zeggen de theoretische studie van het systeem en de implementatie daarvan in toepassingen in de echte wereld. Het bereidt zijn afgestudeerden voor op directe werkgelegenheid als elektrotechnisch ingenieurs en legt de basis voor graduate studies op het gebied van elektrotechniek.

Specialisatie in hernieuwbare energiebronnen en duurzame energiesystemen

Het departement Elektrotechniek biedt, naast de algemene richting Elektrotechniek, de mogelijkheid om studenten Elektrotechniek te specialiseren in elektrotechnische gebieden die van toenemend belang zijn in Cyprus, evenals in de internationale omgeving. Daartoe heeft het departement de specialisatie hernieuwbare energiebronnen en duurzame energiesystemen opgericht.

Het doel van de specialisatie is om studenten voor te bereiden op een loopbaan en onmiddellijke bijdragen aan de industrie en de samenleving door het ontwerpen, ontwikkelen, bouwen, toepassen, bedienen en onderhouden van duurzame energiesystemen en het bevorderen van een duurzamer leven door de implementatie van nieuwe technologieën en innovaties.

De instructietaal voor zowel de algemene richting als de specialisatie is Engels.

Belangrijkste leerresultaten

 1. Pas de juiste wiskundige, wetenschappelijke en technische methoden toe en gebruik computersoftware om problemen met betrekking tot elektrotechniek op te lossen.
 2. Gebruik de modernste Electronic Design Automation (EDA) software en hardwaretools, evenals laboratoriumapparatuur om analoge en digitale systemen te ontwerpen, testen en evalueren.
 3. Ontwerp, programmeer, ontwikkel en evalueer elektronische systemen, evenals automatiseringssystemen op basis van PLC's en ingebedde systemen, of geïntegreerde standaardcomponenten om te voldoen aan gedefinieerde en gespecificeerde vereisten.
 4. Analyseer en ontwerp betrouwbare analoge en digitale communicatiesystemen.
 5. Gebruik analytische methoden en modelleringstechnieken om elektrotechnische systemen (besturing, communicatie, vermogen, elektronica) en componenten te evalueren in termen van algemene kwaliteitsattributen en mogelijke compromissen die binnen het gegeven probleem worden gepresenteerd.
 6. Evalueer de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en opkomende technologieën op het gebied van energieopwekking en -distributie met behulp van duurzame en hernieuwbare energiebronnen.
 7. Beoordeel de mogelijkheden en beperkingen van bestaande en opkomende communicatiesystemen.
 8. Blijk geven van bewustzijn op het gebied van kennis op het gebied van elektrotechniek en de opkomende informatie- en communicatietechnologieën.
 9. Demonstreer bewustzijn van de rol van ingenieurs in de samenleving en de professionele en ethische verantwoordelijkheden van ingenieurs.
 10. Ophalen en analyseren van informatie uit verschillende bronnen, waaronder het ophalen van informatie via databases en online computeronderzoeken.
 11. Blijk geven van competentie in mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden, evenals in het gebruik van relevante computertechnologieën en hulpmiddelen.

Beroepsprofielen van de afgestudeerden

De afgestudeerden van het programma hebben de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het ontwerp, de implementatie en het beheer van elektrotechnische systemen. Ze voldoen aan de vereisten voor tewerkstelling in de openbare of particuliere sector als elektrotechnisch ingenieurs en ze verwerven arbeidsrechten op het gebied van energieproductie en -distributie, elektrische installaties, ontwerp en onderhoud van communicatiesystemen. Ze kunnen ook in de industrie worden gebruikt op gebieden die verband houden met automatiseringssystemen. De afgestudeerden van het programma kunnen ook worden ingezet als docenten in openbare of secundaire scholen met technische leiding.
De afgestudeerden van het programma komen in aanmerking om zich te registreren bij de Technische Kamer van Cyprus (ETEK).


Klik hier voor meer informatie

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op June 26, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2, 2018
Duration
Duur
8 semesters
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
8,280 EUR
Voor het hele programma (60 ECTS) 8280 €. Discounteed Fees: 138 € / ECTS.
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Locations
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Startdatum : Oct. 2, 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Einddatum Sept. 30, 2022
Dates
Oct. 2, 2018
Cyprus - Nicosia, Nicosia
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Due to the fact that formalities for the issue of an entry visa take at least 6 weeks, candidates are urged to file an application at least 8 weeks prior to the expected date of enrolment.
Einddatum Sept. 30, 2022