BSc in fysische geografie en ecosysteemwetenschappen

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Milieubeheer is cruciaal voor het welzijn van de mensheid. Inzicht in het milieu, inclusief de toenemende vraag en exploitatie van natuurlijke hulpbronnen als gevolg van bevolkingsgroei, is waarschijnlijk de grootste uitdaging die onze toekomst beïnvloedt. De vraag naar goed opgeleide en hoogopgeleide afgestudeerden op dit gebied is en blijft buitengewoon hoog.

We bieden nu een BSc-programma van wereldklasse in Physical Geography en Ecosystem Science , gericht op milieumodellering en -beheer. Een unieke combinatie van cursussen resulteert in een spraakmakende graad van een internationale topuniversiteit - een perfect platform voor een carrière of toekomstige studie.

Dit driejarige programma bestaat uit een inleidend jaar en twee jaar specialisatie. Tijdens het eerste jaar wordt een solide basis gelegd in de natuurwetenschappen, gericht op milieuwetenschappen. Hierna worden cursussen gevolgd over onderwerpen als klimatologie, geografische informatiewetenschap, programmeren en milieumodellering.

Theorie en praktijk zijn geïntegreerd op verschillende schalen (lokaal tot wereldwijd) en op verschillende locaties (bijvoorbeeld zowel industriële als niet-industriële landen). Nauw contact met particuliere en overheidsinstanties en veldwerk in Zweden en Azië of Afrika zijn natuurlijke ingrediënten van het programma.

Carriere vooruitzichten

Na het afstuderen kun je beginnen met werken als milieuspecialist of doorgaan met masterstudies aan Lund (of een andere universiteit). Voorbeelden van masteropleidingen die aan Lund worden gegeven, zijn geomatica, fysische geografie en ecosysteemwetenschappen, en de zeer prestigieuze Erasmus Mundus GEM (Geo-informatie en aardobservatie voor milieumodellering en -beheer).

Lees meer over dit programma op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-NGNAT-INES

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school