BSc in het onderwijs, Montessori-concentratie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Voor studenten die een bacheloropleiding beginnen

Onze bachelorgraad met een Montessori-onderwijsconcentratie biedt een uitstekende gelegenheid voor onderwijsstudenten. U kunt drie referenties in één programma verdienen:

 • Een bachelor's degree in vroege kindertijd of elementair onderwijs
 • Een Association Montessori Internationale (AMI) Diploma
 • Staat onderwijs certificering

Het programma is een samenwerking tussen de University of Hartford en het Montessori Training Center Northeast (MTCNE), een AMI-lerarenopleidingscentrum beheerd door de Capitol Region Education Council (CREC).128368_girls-on-desk-looking-at-notebook-159823.jpg

Over de majoor

Ons Bachelor of Science-programma met een Montessori-concentratie biedt meerdere voordelen die je flexibele loopbaanopties bieden:

 • Wereldwijd: uw AMI Montessori-diploma wordt wereldwijd erkend en biedt een 'paspoort' om internationaal les te geven.
 • Nationaal: ons programma biedt Connecticut-lerarencertificering in vroege kindertijd of basisonderwijs dat wordt erkend door 45 andere staten.
 • Lokaal: je zult klaservaring opdoen in de vele openbare en particuliere Montessorischolen in de regio Greater Hartford.
 • Leer op onze prachtige Montessori-campus in het Montessori Training Center Northeast (MTCNE), een AMI lerarenopleidingscentrum.
 • Profiteer van beursondersteuning voor Montessori-onderwijsstudenten.

Programma

De Bachelor of Science-graad met Montessori Studies is minimaal 138 studiepunten:

 • Inclusief 30 credits AMI-training
 • Extra cursussen in Montessori-studies die de AMI-training ondersteunen
 • Ontworpen om in vier jaar te worden voltooid
 • Observatie en oefenen lescomponenten

Succesvolle afronding resulteert in:

 • BS in de vroege kindertijd of basisonderwijs met Montessori Studies
 • AMI Diploma - Primair (leeftijd 3-6) of Elementair (leeftijd 6-12)
 • CT State Teaching Certificate - Early Childhood # 113 of Elementary # 305

Graad Vereisten

De Bachelor of Science graad met Montessori Studies is minimaal 138 studiepunten. Studenten kiezen een bachelor's degree in Early Childhood Education of Elementary Education.

Een goedgekeurde major in het vakgebied is vereist als onderdeel van een major in opleiding. Studenten van het Montessori-programma volgen een vakgebiedsopleiding in Montessori Studies.

Carrière Outlook

Er is wereldwijd veel vraag naar leraren van Montessori. Er zijn ongeveer 4.500 Montessorischolen in de VS, zowel openbare als particuliere, en meer dan 20.000 wereldwijd. Honderden vacatures voor getrainde Montessori-leraren worden elk jaar niet ingevuld.

Toegewijd aan het hele kind

Als je geïnteresseerd bent in een educatieve benadering die zich richt op het hele kind, waarbij academici, sociale vaardigheden, levensvaardigheden, de natuurlijke wereld en leerplezier worden gecombineerd, is Montessori misschien iets voor jou.

Montessori-leraren zijn toegewijd aan de ontwikkeling van het hele kind en helpen kinderen en jongeren hun plaats en bijdragen in onze wereldwijde gemeenschap te begrijpen. Dr. Montessori zag onderwijs als meer dan alleen het doorgeven van kennis en vaardigheden, maar eerder als een sociale hervormingsbeweging die leidde tot een betere wereld voor de komende generaties.

Als onderdeel van het gewaagde doel van de Association Montessori Internationale (AMI) hopen we de door AMI opgeleide leraren de komende jaren aanzienlijk te vergroten. De programma's van de University of Hartford en Montessori Training Center Northeast zullen meer AMI-leraren voorbereiden op het werken in huidige en verwachte nieuwe lerarenposities in Montessori.

Toelating

Voor toelating tot programma's op het ministerie van Onderwijs worden 16 eenheden van secundaire vakken verwacht en moeten minimaal het volgende bevatten:

 • Engels, 4 eenheden
 • Sociale studies, 2 eenheden
 • Vreemde taal, 2 eenheden
 • Wetenschap, 2 eenheden
 • Wiskunde, 2 eenheden (inclusief 1 eenheid algebra)
 • Andere academische vakken, 4 eenheden

Professionele programmavereisten

Onderwijsstudenten moeten tijdens de herfst van het tweede jaar toelating tot het professionele programma aanvragen. Toelatingseisen voor professionele programma's zijn onder meer:

 • SAT, ACT of Praxis Core-scores. Hoewel de universiteit geen SAT-, ACT- of Praxis-scores vereist voor toelating, vereist de staat Connecticut deze scores voor onderwijscertificering.
 • Cumulatief puntengemiddelde van 3.0 of hoger.
 • Het ingevulde vormingsgesprekformulier.

Financiële hulp en beurzen

Financiële hulp en collegegeld zijn beschikbaar voor degenen die in aanmerking komen. Aan de slag met het financiële proces hulp, vul dan de gratis applicatie voor Student Financial Aid (FAFSA) met behulp van de University of Hartford schoolcode.

Naast de financiële hulp van de universiteit zijn er voor de Montessori specifieke beurzen beschikbaar via de vrijgevigheid van het James Walton Montessori Scholarship Fund. Vul deze drie items in om in aanmerking te komen voor de Walton Montessori-beurs:

 1. Een persoonlijk essay: uw essay kan van elke lengte zijn, maar moet relevante persoonlijke en / of professionele achtergrondinformatie en ervaringen bevatten die u hebben voorbereid op deelname aan het Montessori-programma. Deze ervaringen kunnen een verhaal over leren omvatten, een klas die je hebt gevolgd, je eigen ervaring met Montessori of de ervaring van iemand die je kent.
 2. Referenties: Geef de naam, e-mail en telefoonnummers van drie referenties op. Wij zullen contact met hen opnemen; ze hoeven geen aanbevelingen te schrijven.
 3. Interview: je maakt een gepland interview met de programmamedewerkers of het lid van de faculteit.

Wat is de deadline voor aanmelding voor dit programma?

Aanvragen voor toelating tot de eerstejaarsstudent aan de University of Hartford worden vanaf eind september op een "voortschrijdende basis" behandeld. De deadline voor het indienen van de gratis aanvraag voor Federal Student Aid (FAFSA) voor financiële steun is 15 februari.

Laatst bijgewerkt op jan 2020

Over de school

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your colleg ... Lees meer

At the University of Hartford, we help you make your mark on the world. A unique combination of challenging academics, exceptional faculty, student life, and support will guide you through your college career. So, why UHart? Because we have it all. Lees Minder