BSc in hotelmanagement

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Het Undergraduate Hotel Management Program van de Özyeğin University School of Applied Sciences is een 4-jarig academisch programma gelanceerd als de eerste in zijn soort in Turkije met de publiekelijk aangekondigde doelstelling om tot de top twintig (20) internationale academische programma's op dit gebied te behoren tegen het jaar 2020.

Het protocol ondertekend tussen het Özyeğin University Undergraduate Hotel Management Program en Swissôtel Hotels

Verder heeft het Undergraduate Hotel Management Program van de Özyeğin University School of Applied Sciences ook aanzienlijke inspanningen geleverd om zijn Adviesraad, de enige in zijn soort in de wereld, te vestigen, die 12 actieve, ervaren leiders van de horeca- en toerismebranche samenbrengt, het houden van de eerste vergadering, en het oproepen van het begin van zijn werk op 16 juli 2009. Onze raad van advies is vandaag trots op zijn achttien (18) leden die onze studenten van het Undergraduate Hotel Management begeleiden als mentor.

Hotel Management Programma vereist natuurlijk hedendaagse praktische en theoretische benaderingen met elkaar vergroeid. Daarom is een op multimedia gebaseerd onderwijs essentieel en moet het casestudy's, professionele gastvrijheidssoftware, keuken / laboratoriumstudies omvatten om praktische vaardigheden te ontwikkelen, interactieve simulatieprogramma's, projecten, stages, keuzevakken en tweede vreemde talen zoals Russisch, Chinees, Duits of Spaans.

Het uiteindelijke doel van het programma is om succesvolle professionals te cultiveren op het gebied van gastvrijheid en / of eten en drinken management die zijn gevestigd met moderne waarden en die hun eigen bedrijf kunnen starten na hun afstuderen of hun carrière kunnen opbouwen tot executive management posities bij een internationaal hotel. ketens met hun uitgebreide expertise en ervaring via onze internationaal erkende onderzoekfaculteit.

Tijdens het studeren zullen onze studenten ook hun theoretische kennis in praktijk brengen in de hotelkamers die prachtig zijn ingericht en ingericht onder auspiciën van Swissôtel Hotels and Resorts, The Marmara Collection Group en Marti Hotels and Resorts, evenals receptie en reserveringsgebieden . Op het gebied van eten en drinken bereiden studenten voedselproducten in vijf verschillende state-of-the-art keukens en serveren ze in het 110-persoons oefenrestaurant en de 80-persoons feestzaal. Na het afstuderen gaan studenten het bedrijfsleven binnen als een milieubewuste en sociaal verantwoordelijke senior executive die zal optreden als pionier van sociale ontwikkeling.

Tweede cursussen vreemde talen

Tweede cursussen vreemde talen worden vermeld onder de "keuzevakken" die studenten moeten voltooien om te studeren aan het Undergraduate Hotel Management Program. Studenten moeten minstens 4 opeenvolgende cursussen met succes voltooien in een van de Duitse, Chinese, Spaanse en Russische talen (in totaal 20 studiepunten). Studenten die de 4 opeenvolgende cursussen met succes in een taal voltooien, kunnen de vervolgcursussen in dezelfde taal blijven volgen of kunnen een andere taalcursus kiezen als een "keuzevak (tweede vreemde taal)" om mee te tellen voor hun afstudeerbehoeften. De cursussen die als zodanig zijn opgenomen, worden ook meegenomen in de gemiddelde berekening van het cijfer.

Registratie voor tweede vreemde taalcursussen

Studentenvoorzieningen bieden de School of Applied Sciences de nationaliteiten, toelatingstypen en middelbare scholen van alle studenten die deelnamen aan het Undergraduate Hotel Management Program, met inbegrip van zowel de studenten die het Engelse voorbereidingsprogramma starten als degenen die direct hun Undergraduate Hotel Management Program starten. De directie van de faculteit Technische Natuurwetenschappen bepaalt vervolgens welke tweede cursussen vreemde talen de studenten mogen volgen op basis van de nationaliteiten, toelatingstypes en middelbare scholen van de studenten. Dienovereenkomstig levert de studentendienst de informatie die door de directeur van de faculteit is goedgekeurd in het studenteninformatiesysteem.

Studenten moeten hun inschrijvingen persoonlijk invullen via het Studenteninformatiesysteem door hun tweede taalcursussen te kiezen uit de cursussen die de School of Applied Sciences voor hen geschikt acht.

Studenten die zich voor de eerste keer aanmelden voor een tweede taalcursus, kunnen, indien zij dat wensen, hun huidige cursus afbreken en een tweede tweede taalcursus voor hen toevoegen, op voorwaarde dat zij voldoende quota hebben, via het studenteninformatiesysteem door het einde van de add-drop-periode.

Studenten die de eerste van hun tweede taalcursussen hebben gevolgd, kunnen hun bestaande voorkeur voor een tweede vreemde taal wijzigen in een andere cursus die geschikt wordt geacht door de School of Applied Sciences, op voorwaarde dat de graad die zij in hun huidige opleiding hebben ontvangen voldoet aan de voorgeschreven herhalingsvereisten. in de regels en voorschriften voor niet-gegradueerde programma's. De beginniveau cursus van de nieuwe tweede vreemde taal gekozen door de student wordt beschouwd als de herhaling van de vorige cursus. De verlaagde cursus is niet opgenomen in de gemiddelde berekening van het cijfer.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder