BSc in informatica - programmeren

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Deze cursus is bedoeld om professionals voor te bereiden die in staat zijn om computersystemen te ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden. Studenten zijn bereid om technologische systemen te ontwikkelen die in staat zijn om tegemoet te komen aan de behoeften van de hedendaagse maatschappij en organisaties, gebruikmakend van de meest moderne technologieën. Zo wordt ervoor gezorgd dat studenten tegelijkertijd de gebieden van systeemmodellering, programmeren en databases, computernetwerken en beveiliging beheersen.

115685__MG_0116.jpg

Waarom kiezen voor deze cursus

Het belangrijkste doel van UPT's Bachelor in Informatica - Programmeren is om professionals op te leiden met het beste programma en een zeer gemotiveerd en bekwaam onderwijzend personeel, zodat studenten experts worden op dit gebied en in staat zijn om met succes de competitieve internationale markt te betreden. We bieden je de mogelijkheid om de tijdens de cursus verworven theoretische kennis in praktijk te brengen in inspirerende en adequate stageprogramma's, die je ervaring in technologiegedreven gebieden zullen verbeteren en verrijken.

De cursus biedt studenten de mogelijkheid om de huidige technologie, zakelijke en interpersoonlijke vaardigheden te versterken en hun ontwerp van vaardigheden te verbeteren, computersystemen te ontwikkelen, te installeren en te onderhouden. Het curriculum benadrukt de toepassingsgebieden en systeemprogrammering, ontwikkeling van websites en programmeren van multimedia-oplossingen, databasebeheer, communicatiesystemen, mobiele applicaties, computernetwerken en beveiliging.

Carriere vooruitzichten

De afgestudeerden in Informatics hebben posities in softwareontwikkelingsafdelingen van grote bedrijven en in softwarebedrijven en kunnen in de vroege stadia van hun carrière de volgende functies uitvoeren:

 • Ontwikkelaar van software-applicaties
 • Software ontwikkelaar
 • Website en multimedia-oplossingen programmeur
 • Beheer van computersystemen
 • Database administratie

Toelatingseisen

 • Middelbare school of bachelordiploma
 • Minimaal Engels taalniveau volgens het gemeenschappelijk Europees referentiekader voor talen: B2 - onafhankelijk - tussenlaag of bovenste tussenvorm
 • Evaluatie van het CV
 • Een interview (live of Skype)

Postdoctorale opties:

 • Master in informatica, specialisatie in informatiesystemen
 • Master in informatica, specialisatie in Software Engineering115686__MG_0111.jpg

Programma-inhoud / presentatie

Het belangrijkste doel van UPT's Bachelor in Informatica - Programmeren is om professionals op te leiden met het beste programma en een zeer gemotiveerd en bekwaam onderwijzend personeel, zodat studenten experts worden op dit gebied en in staat zijn om met succes de competitieve internationale markt te betreden. We bieden je de mogelijkheid om de tijdens de cursus verworven theoretische kennis in praktijk te brengen in inspirerende en adequate stageprogramma's, die je ervaring in technologiegedreven gebieden zullen verbeteren en verrijken.

De BS_IP-graad biedt studenten de mogelijkheid om de huidige technologie-, bedrijfs- en interpersoonlijke vaardigheden te versterken, evenals hun bekwaamheid in het ontwerpen, ontwikkelen, installeren en onderhouden van computersystemen. Het curriculum benadrukt de toepassingsgebieden en systeemprogrammering, ontwikkeling van websites en programmeren van multimedia-oplossingen, databasebeheer, communicatiesystemen, mobiele applicaties, computernetwerken en beveiliging.

Het driejarige cursusprogramma is gericht op het geven van training in de informatietechnologiedimensie en bevordert de verbinding met de instellingen van de regio. Dit probleem wordt weerspiegeld in twee dimensies:

 1. het studiepakket met de studie omvat de leereenheid Project (voorheen stage genoemd), die wordt gehouden in een organisatorische context, waardoor studenten een vroege benadering van de arbeidsmarkt kunnen hebben;
 2. de cursus maakt het mogelijk om afgestudeerden die voldoen aan de marktvraag te leren, met de knowhow om computersystemen te ontwikkelen, die kunnen worden gebruikt om het concurrentievermogen van eenentwintigste-eeuwse organisaties te vergroten, evenals voor de regionale economische ontwikkeling van de organisaties, door de groei van bedrijven op het gebied van technologie. Bovendien wordt het studieplan van de cursus ook aangepast aan de behoeften die worden uitgedrukt en besproken met werkgevers, in bijeenkomsten die voor dit doel worden gepromoot.

De cursus volgt de beste internationale werkwijzen en is afgestemd op de ACM / IEEE-curriculumaanbevelingen. Bovendien is het geaccrediteerd door het Agentschap voor Evaluatie en Accreditatie van Hoger Onderwijs (Portugal), A3ES, en de UPT is de unieke Portugese privé-universiteit die een wereldwijde certificaatkwaliteit (ISO 9001) heeft.

Je maakt ook deel uit van een spannende internationale organisatie die betrokken is bij internationale projecten.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

UPT – Oporto Global University, is a private higher education institution, ISO 9001 certified, recognized by the Portuguese Government and the Portuguese Agency for Assessment and Accreditation of Hig ... Lees meer

UPT – Oporto Global University, is a private higher education institution, ISO 9001 certified, recognized by the Portuguese Government and the Portuguese Agency for Assessment and Accreditation of Higher Education - A3ES. UPT’s Research unit, IJP, is certified by the Portuguese funding agency for research, FCT. Lees Minder