BSc in internationale culinaire kunsten

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Doelstellingen en leerresultaten

Kandidaten moeten minstens 18 jaar oud zijn met een diploma / gevorderd diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring en het equivalent van IELTS 5.5. Dit is een aanvullende opleiding die bestaat uit Business / Management-modules, maar met een nadruk op culinaire onderwerpen.

121596_121539_1P1A5909.jpeg

cursussen

Zwitserse culinaire geavanceerde theorie

Het doel van deze module is om leerlingen in staat te stellen kennis te vergaren over de voedsel- en drankproducten en -methoden die nodig zijn om Zwitserse / Europese gerechten / dranken te bereiden en te koken en geavanceerde culinaire vaardigheden te ontwikkelen bij het bereiden van hoogwaardige producten. Studenten leren de kunst van het foerageren en het identificeren en gebruiken van algemene 'wilde' items die we dagelijks om ons heen zien. Brouw-, gistings- en bewaarmethoden zijn beproefd en getest.

Diensten Marketing Management

Doel van de module is het evalueren van benaderingen voor het plannen, organiseren en beheersen van de gastvrijheid van de service

Culinaire concepten en productie

Deze module daagt de student uit om een potentieel 'nieuw' voedingsconcept te bedenken. Veel van het onderzoek wordt in de keuken uitgevoerd waarbij studenten hun ideeën uitproberen en proberen om te zetten in een potentieel commercieel levensvatbaar product. Er worden lessen gegeven om studenten aan te moedigen onderzoek te doen en verschillende ideeën te bedenken. Een eindproduct wordt ter beoordeling aan een panel van professionals uit de industrie geleverd. Studenten moeten een reflecterend artikel schrijven over wat ze van deze module hebben geleerd.

Strategisch management in gastvrijheid

Er is behoefte aan managers en leiders in bedrijven om het strategische managementproces te kunnen uitleggen, ontwikkelen, toepassen en implementeren om concurrentievoordeel te behalen. Deze module zal studenten voorzien van de perspectieven die nodig zijn om een effectieve strategische analyse van organisaties uit te voeren om zowel dat concurrentievoordeel te behalen als te behouden.

Voedselsystemen en de toeleveringsketen

Deze module richt zich op de analyse van het voedselvoorzieningssysteem. We overwegen hoe voedsel vandaag de markt bereikt en hoe de politieke, ecologische, economische en sociale en juridische factoren die reis beïnvloeden. Studenten krijgen inzicht in hoe de rechtvaardigheid en integriteit van ons voedselsysteem worden beïnvloed.

Voedsel en communicatie

In deze module bekijken we hoe voedsel aan ons, door ons en via ons aan anderen wordt gecommuniceerd. We beschouwen de cultuur van voedsel en hoe het wordt afgebeeld door de media, politici en landen, religies, kasten en geslachten. We dagen de student uit om een korte film te maken die haar / zijn poging samenvat om iets belangrijks over eten te communiceren.

Toelatingseisen

  • Toelatingseisen: Diploma / Advanced Diploma in culinair, gastvrijheid of zakelijk, of met 2-3 jaar culinaire keukenervaring.
  • Leeftijdsvereisten: 18 jaar en ouder
  • Taalvaardigheid: vereist Engels niveau door interview / HTMi-test of hebben TOEFL 500 - 550 of IELTS 5.5 of gelijkwaardige HTMi Engelse plaatsingstestscore.
  • Eerdere werkervaring: 1 jaar, kan stageplaatsen / stages omvatten

Levering

  • Wijze van levering: face-to-face, blended learning platforms, online, onderzoek, student-gecentreerd leren, tutorials, lezing, presentaties, beoordelingen, project-gebaseerde opdrachten, en toegepast om te leren.
  • Eindbeoordeling: schriftelijke examens en eindprojecten.
  • Afstudeervereisten: 60%
  • Gemiddelde student-leraar ratio: 15 studenten per 1 leraar
  • Totaal aantal contacturen: 360 uur fulltime
  • Duur van het programma: Academische studie: 20 weken

Diploma uitreiking

Studenten die het programma succesvol afronden, ontvangen de HTS van het HTMi Hotel and Tourism Management Institute de Bachelor of Science in International Culinary Arts.

Bachelors afgestudeerden kunnen doorgaan naar de Postgraduate-programma's.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

Over the next decade, the international hotel and tourism industry is forecast to maintain its position as the world’s largest employer and the world’s largest provider of management positions. HTMi’s ... Lees meer

Over the next decade, the international hotel and tourism industry is forecast to maintain its position as the world’s largest employer and the world’s largest provider of management positions. HTMi’s role is to prepare students for a management career in this, the most exciting industry today. HTMi is supported by a worldwide network of international hotel companies, whose representatives regularly visit HTMi to recruit on campus. HTMi graduates can be found in leading hotel companies worldwide. Lees Minder
Sörenberg , Sydney , Melbourne , Brisbane , Singapore , Dubai , Barbar + 6 Meer Minder