BSc in marketing

Algemeen

Beschrijving van opleiding

De Marketing-major is ontworpen voor diegenen die een grondig inzicht willen ontwikkelen in hoe ze kunnen vinden wat klanten of potentiële klanten denken, hoe ze producten kunnen overdragen en op potentiële klanten kunnen aanspreken, en hoe ze een deal kunnen sluiten wanneer producten en klanten elkaar ontmoeten.

Het College van Business en Management heeft een reeks goed vastgestelde leerdoelen en leerdoelen voor alle programma's die periodiek worden beoordeeld. Het College of Business and Management is geaccrediteerd door de Association to Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) en behoort tot de top vijf procent van de wereldwijde business schools die opleidingen aanbieden. Zie de Dean's Welcome voor vier overtuigende functies om te studeren in het College of Business and Management.


Programma voordelen

Het curriculum voor de Marketing major is ontworpen om studenten een basis te geven van marketingtheorie en praktijk in alle soorten bedrijven en organisaties. Moderne ontwikkelingen in technologie (bijv. Sociale media, digitale media en internet) worden benadrukt in het marketingcurriculum.

Succesvolle afronding van de Marketing major stelt u in staat om vanuit een probleemoplossend perspectief een marketingsituatie te benaderen: abstracte kernproblemen die in de situatie moeten worden aangepakt, relevante marketingkennis en geschikte opties voor de situatie identificeren, deze opties kritisch analyseren en een duidelijk beeld geven schriftelijke en mondelinge aanbeveling.


Carrièremogelijkheden

De kennis en vaardigheden die in de Marketing Major zijn ontwikkeld, kunnen studenten kwalificeren voor verschillende loopbaangebieden. Een voorbeeld van de banen na het afstuderen zijn onder meer:

  • Persoonlijke verkoop
  • Retail Management
  • Distributieplanning
  • Klantenservice
  • Reclame / verkoopbevordering
  • Product- / merkbeheer
  • Digitale en sociale mediamarketing
  • telemarketing
  • Franchise unit management

Northeastern's Career Services stelt studenten en alumni in staat uitstekende kansen te bieden voor loopbaanonderzoek.


Leerbehoeften

Benodigde cursussen

* Er kunnen maximaal twee niet-marketingcursussen worden toegepast als keuzevakken voor de Major in Marketing voor de Bachelor of Science Degree.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values ... Lees meer

Northeastern’s diverse academic offerings, student population and learning opportunities are just a few of the reasons NEIU is a unique and vibrant place to earn a degree. Our mission, vision, values and support services are all here to help you reach your full potential. We invite you to take a closer look at our programs. We look forward to discussing your options with you. Lees Minder

Accreditaties

AACSB Accredited