BSc in materiaalwetenschappen en engineering

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Het grote belang van materiaaltechnologie ligt in de ontwikkeling van nieuwe processen en materialen die nodig zijn voor geavanceerde industrieën. Materiaalingenieurs kiezen zijn betrokken bij verschillende technische toepassingen; in R&D van materialen van nucleair tot moleculair niveau, onderzoeken, procesontwikkeling en implementatie, evenals productkwaliteit en betrouwbaarheidsborging, verbetert materiaaleigenschappen, onderzoekt productfalen, past geavanceerde analytische methoden toe en beheert technologie. Specialisatiegebieden zijn onder meer: metallurgie en metalen materialen, elektronische materialen, keramische materialen, polymeren en plastic materialen, complexe materialen, milieubescherming van materialen en methoden om materiaal te karakteriseren.

De eerstelijnsstudies richten zich op basiswetenschappelijke cursussen (wiskunde, natuurkunde, scheikunde en informatica), samen met inleidende cursussen in materiaalkunde. Het tweede niveau omvat vervolgopleidingen, waarin studenten een solide wetenschappelijke basis verwerven in de hoofdgebieden van materiaalkunde.

Carrièreontwikkeling

Het Material Science and Engineering-programma is bedoeld om afgestudeerden op te leiden om te integreren en te leiden in onderzoek en ontwikkeling van materialen en hun karakterisering en gebruik voor hightech-industrieën - van halfgeleiderproductie tot materialen voor biologische toepassingen. Studenten zullen senior projecten in materiaalkunde uitvoeren, in samenwerking met de industrie en zullen worden blootgesteld aan geavanceerde onderzoeksmethoden in materiaalkunde en engineering.

138664_pexels-photo-3817785.jpeg

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a ... Lees meer

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a public university, founded in 1912, it's the oldest university in Israel. Technion campus is located on Mount Carmel in Haifa, overlooking the Mediterranean Sea. Lees Minder
Haifa , Shantou + 1 Meer Minder