BSc in ontwikkelingsstudies

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

Het interdisciplinaire bachelorprogramma in ontwikkelingsstudies richt zich op economische, sociale en politieke processen die verband houden met ontwikkelingssamenwerking.

Over het programma

Als onze student leer je om de wereldwijde en lokale randvoorwaarden en ontwikkelingsprocessen kritisch te onderzoeken.

De wetenschappelijke tradities uit vier disciplines worden gecombineerd in het studieplan: sociologie, politieke wetenschappen, menselijke geografie en economische geschiedenis. Onze studenten krijgen zowel een multidisciplinair perspectief op ontwikkelingsstudies als een kans om hun kennis over elk van deze vier onderwerpen te verdiepen.

Carriere vooruitzichten

Je krijgt zowel de theoretische kennis als de praktische vaardigheden die nodig zijn voor banen in de ontwikkelingssector. Na het afstuderen kun je doorgaan met master- en doctoraatsstudies; of verschillende functies bekleden bij overheidsinstanties, particuliere bedrijven en NGO's.

Meer informatie is te vinden op https://www.lunduniversity.lu.se/lubas/i-uoh-lu-SGUTV

Waarom Lund University ?

Lund University werd opgericht in 1666 en is een van de oudste, breedste en beste universiteiten van Noord-Europa. De universiteit behoort tot de top 100 van universiteiten ter wereld in de QS World University Rankings 2020 en is de # 1 keuze voor internationale studenten die naar Zweden komen - een van 's werelds meest innovatieve, duurzame en democratische landen.

Als u wilt beginnen met het opbouwen van uw internationale netwerk in een globale klasomgeving, is Lund University een geweldige optie. Ervaar een andere manier van leren in een land dat gerangschikt is als een van de beste ter wereld op het gebied van hoger onderwijs. Groepswerk en informele leerkracht-leerlingrelaties maken diepgaand leren mogelijk.

De universiteit is gevestigd in Lund, een charmante en compacte universiteitsstad in het zuiden van Zweden, op slechts 35 minuten van de luchthaven van Kopenhagen in Denemarken. De stad staat bekend om zijn levendige studentenleven en is ook de thuisbasis van vele toonaangevende onderzoeksfaciliteiten en internationale bedrijven.

Lees meer over Lund University op www.lunduniversity.lu.se

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A ... Lees meer

Lund is Sweden’s most attractive study destination. The University offers one of the broadest ranges of programmes and courses in Scandinavia, based on cross-disciplinary and cutting-edge research. A degree from Lund University is a hallmark of quality both in Sweden and abroad. Lees Minder
Lund , Malmö , Helsingborg + 2 Meer Minder
Ga naar de website van de school