BSc in professionele vlucht

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Overzicht

Studenten die het voorbereidende programma voor de Engelse taal met succes hebben afgerond, hebben het recht om hun 4-jarige professionele undergraduate-vluchtprogramma te starten. Academische cursussen, evenals theoretische training op de grond, worden Özyeğin University door het Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program, terwijl vlieglessen zullen worden aangeboden door AYJET Anatolian Stars Flight Training Organization volgens het academische samenwerkingsprotocol getekend tussen Özyeğin en AYJET. Onze afgestudeerden zullen ook worden gekwalificeerd voor de Pilot License (ATPL), afgegeven door het Directoraat Generaal van de Burgerluchtvaart (SHGM).

"Toekomstige studenten moeten een eerste klas gezondheidscertificaat (klasse-1) overleggen dat is afgegeven door de erkende medische luchtvaartcentra die zijn erkend door het Directoraat Generaal van de burgerluchtvaart (SHGM), samen met een schone gezondheidsverklaring waarin staat dat" er zijn geen belemmeringen of beperkingen die de drager beletten om als gezagvoerder in gecertificeerde éénpiloot-gecertificeerde vliegtuigen te dienen. "

Toekomstige piloten moeten voldoen aan de noodzakelijke voorwaarden voor aanvragen van een Student Pilot-licentie in artikel 24 van de regels en voorschriften voor vliegbrevetten (SHY-1), gepubliceerd op BS 6:06 op het officiële staatsblad nr. 26190. "

Onze afgestudeerden

De afgestudeerden van Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program zullen zowel nationale als internationale werkgelegenheidskansen krijgen door middel van hun undergraduate-programma volledig geleverd in het Engels en hun internationaal erkende vliegbrevet.

Özyeğin University Undergraduate Professional Flight Program streeft ernaar afgestudeerden te produceren die;
  • houder zijn van een internationaal erkende vliegbrevet
  • demonstreren van de Engelse taalvaardigheid op icao niveau 6,
  • zijn zeer gedisciplineerd,
  • zijn in staat om snel te denken en goede beslissingen te nemen,
  • hechten veel waarde aan vluchtveiligheid en veiligheid,
  • gewijd aan de luchtvaartcultuur,
  • beschikt over de nodige vaardigheden en competenties om te voldoen aan de pilootbehoeften van zowel nationale als internationale luchtvaartmaatschappijen,
  • beschikken over een sterke academische achtergrond, die graag onderzoek willen doen en in staat zijn om te voldoen aan de behoefte aan instructeurspiloten,
  • zijn geweldige teamspelers die zijn uitgerust met sterke leiderschapsvaardigheden

Academisch programma

Het curriculum van het Undergraduate Professional Flight Program is ontworpen in overeenstemming met de regels en voorschriften van de Internationale Burgerluchtvaartorganisatie (ICAO) en de Airline Transport Pilot License (ATP) -normen van het Europees Agentschap voor de veiligheid van de luchtvaart (EASA). Naast de Professional Flight krijgen studenten ook een intensief academisch programma aangeboden dat hen onderscheidt van de concurrentie door een solide basis op te bouwen voor luchtvaartmaatschappijen en de zakenluchtvaart.

Carrièremogelijkheden

Het Undergraduate Professional Flight Program bereidt zijn afgestudeerden voor op een breed scala aan carrièremogelijkheden bij luchtvaartmaatschappijen, algemene luchtvaartbedrijven, universiteiten die piloottrainingsprogramma's aanbieden, evenals vliegtrainingsorganisaties door middel van het rijke curriculum met academische cursussen, keuzevakken en theoretische cursussen en vliegtraining voor PPL en ATPL.

Graduatievereisten

Potentiële pilots zijn nodig om in totaal 52 cursussen (240 ECTS) te voltooien om te slagen voor het Undergraduate Pilot Training Program.
Cursustype

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates ... Lees meer

As a research university, Özye?in University always opens new horizons and presents new opportunities for students to enable them to discover their true competencies. In a quest to have its graduates stand out and be one step ahead of others, Özye?in offers an innovative education model that adds value to its students. Özye?in University’s primary mission is to prepare its students to be resourceful graduates in the world of business, making sure that they know more than one foreign language, acquire new skills through social activities, continuously develop themselves, expand their global vision before graduation through international internship or exchange programs, and always be at the service of society. Lees Minder