BSc in werktuigbouwkunde

Algemeen

Lees meer over deze opleiding op de website van de instelling

Beschrijving van opleiding

Werktuigbouwkunde biedt de fundamentele technische infrastructuur voor alle moderne industrieën.

Een werktuigbouwkundig ingenieur is verantwoordelijk voor het bedenken van creatieve oplossingen met behulp van wetenschappelijke en technologische innovaties. Van het ontwikkelen van ontwerpen tot het bouwen van machines, mechanische ingenieurs zijn essentieel om bij te dragen aan de vooruitgang van de mensheid en haar welzijn. Om een werktuigbouwkundig ingenieur te zijn, moet je ervaring hebben op verschillende technologische en technische gebieden, naast het vermogen om rekening te houden met de ecologische en financiële invloeden in de markt. Bij bijna alle technologische systemen is tegenwoordig de strategische expertise van Mechanical Engineers betrokken.

Het prestigieuze BSc-programma Werktuigbouwkunde van Technion International bereidt je voor om leidende posities in te nemen op een breed scala van gebieden, waaronder: robotica, medische apparaten, elektro-optica, energie-hernieuwbare en niet-hernieuwbare energiebronnen, auto's, schepen en vliegtuigen ontwerp.

Meld u nu aan: href = "https://regint.technion.ac.il/

137855_137726_screen.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" />

Vanwege de COVID-19-pandemie en de Israëlische overheidsregels, zal de voorbereidingsperiode voor het academische jaar 2020/21 in een online format plaatsvinden en zullen alle cursussen online plaatsvinden vanuit je eigen land.

Na succesvolle afronding van de voorbereidingsperiode (volgens de academische vereisten van Technion International ), en in overeenstemming met de Israëlische regels voor toegangsvergunningen met betrekking tot COVID-19, zal het Wintersemester plaatsvinden in Israël.

Werktuigbouwkunde: een veld met eindeloze mogelijkheden

Waarom kiezen voor slechts één carrière?

“Van een elektrotechnisch ingenieur wordt verwacht dat hij verstand heeft van elektronica, van een computeringenieur wordt verwacht dat hij geavanceerde software begrijpt. Van een werktuigbouwkundig ingenieur wordt verwacht dat hij alles kan combineren; naast een grondige kennis van de basisvakken naast voldoende kennis van alle technische gebieden en het vermogen deze te integreren. "

-Professor Oleg Gendelman, decaan Werktuigbouwkunde

De machinebouw vormt de fundamentele technische infrastructuur voor alle moderne industrieën. Een werktuigbouwkundig ingenieur is verantwoordelijk voor het bedenken van creatieve oplossingen met behulp van wetenschappelijke en technologische innovaties. Van het ontwikkelen van ontwerpen tot het bouwen van machines, mechanische ingenieurs zijn essentieel voor de vooruitgang van de mensheid en haar welzijn.

Om werktuigbouwkundig ingenieur te zijn, moet je ervaring hebben op verschillende technologische en technische gebieden. Bovendien moet u rekening kunnen houden met ecologische en financiële invloeden in de relevante markt.

Bij bijna alle technologische systemen is tegenwoordig de strategische expertise van werktuigbouwkundigen betrokken.

Het prestigieuze BSc-programma Werktuigbouwkunde bij Technion International bereidt je voor op leidende posities in een breed scala van vakgebieden, waaronder:

 • Geavanceerde productiemachines
 • Robotics
 • Geautomatiseerde mechanische systemen voor algemene en medische toepassingen
 • Elektro-optische apparatuur
 • Computerondersteunde planning
 • Productie van elektriciteit uit hernieuwbare en niet-hernieuwbare energiebronnen
 • Voertuigen voor land-, lucht- en zeetransport
 • Verwarmings- en koelsystemen voor klimaatbeheersing

De bacheloropleiding aan de faculteit Werktuigbouwkunde is bedoeld om je voor te bereiden op de dynamische eisen van de zich snel ontwikkelende industrie en op een carrière in onderzoeks- en ontwikkelingscentra over de hele wereld.

Werktuigbouwkundigen hebben enorme kansen op werk in veel carrièregebieden.

Mechanische ingenieurs kunnen werken op gebieden zoals:

 • biomechanica
 • Mechanisch ontwerp
 • ruimte
 • Toegepaste materialen
 • En nog veel, veel meer

Programma details

Werktuigbouwkunde houdt zich bezig met het ontwerp, de ontwikkeling en de fabricage van mechanische systemen en processen om de moderne industrie en opkomende technologieën vooruit te helpen, rekening houdend met sociale, ecologische en economische factoren. Vrijwel elk object in ons leven is aangeraakt door mechanische ingenieurs, van het ontwerp van auto's, vliegtuigen, sportuitrusting, geavanceerde robots, medische apparaten, mobiele telefoons, mens-machine-interfaces, autonome voertuigen en systemen, en 3D-printtechnologieën.

Omdat werktuigbouwkundigen betrokken zijn bij de mechaniek van beweging en de overdracht van energie van de ene vorm naar de andere of de ene plaats naar de andere, moeten ze kennis en ervaring opdoen op het gebied van vaste en vloeibare mechanica, dynamica, thermodynamica, warmteoverdracht, energie ontwikkeling, controle, ontwerp en productie, en meer, samen met een combinatie van elementaire wetenschap met technische toepassingen.

De mogelijkheid om over te schakelen naar reguliere Technion-programma's (in het Hebreeuws)

Studenten die het eerste jaar van de opleiding met succes hebben afgerond, hebben de mogelijkheid om door te stromen naar een undergraduate studietraject in het Hebreeuws aangeboden door andere technische en wetenschappelijke faculteiten van de universiteit, op voorwaarde dat hun Hebreeuwse taalvaardigheid voldoende is en dat ze het vereiste academische gemiddelde behalen volgens het beleid van Technion. Interne facultaire transfer Studenten die zijn ingeschreven voor een Technion International programma en die willen overstappen naar een andere Technion-faculteit, zijn verantwoordelijk voor het informeren van de betreffende faculteit over de transfervereisten.

* Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om hun Technion-studiepunten over te dragen aan een universiteit van hun keuze.

Academisch programma

De BSc graad in Mechanical Engineering bestaat uit tenminste 158,5 studiepunten en kan in 4 jaar worden afgerond.

Oriëntatie week

Ingangsdatum: 9 - 13 augustus 2020

Het bijwonen van de Orientation Week is verplicht

Technion International biedt ook een uitgebreide oriëntatieweek die is ontworpen om studenten vertrouwd te maken met de campus en de omliggende wijken en om een algemene gids te bieden voor het studentenleven in Israël. Het Oriëntatieprogramma omvat essentiële zaken zoals het openen van een Israëlische bankrekening, het verkrijgen van een gsm-abonnement, navigeren door Haifa en meer.

Programma's Structuur

Ingangsdatum: 16 augustus 2020

Semester Onderwerp onderwezen
0 Voorbereidingsperiode - basiscursussen wiskunde, natuurkunde en Hebreeuws
1 Wiskunde, natuurkunde, scheikunde, Hebreeuws en basiswetenschappen
2-5 Engineering and Science Fundamentals
6-8 Specialisatiecursussen Werktuigbouwkunde

Voorbereidingsperiode

Na de oriëntatieweek ondergaan de studenten een voorbereidingsprogramma, dat de basis legt voor aanstaande studies.

Vanwege de brede en diverse achtergronden van onze internationale studenten, is het essentieel dat alle studenten op gelijke voet aan het academisch rigoureuze BSc-programma beginnen. Om ervoor te zorgen dat studenten volledig zijn voorbereid op de veeleisende studielast, verplicht de Technion alle BSc-studenten met succes een voorbereidingsprogramma van 16 weken te doorlopen. Tijdens deze periode volgen studenten een intensieve training in wiskunde en natuurkunde, leren ze basis Hebreeuws en leren ze nuttige studievaardigheden op. De ervaring leert dat het voorbereidingsprogramma studenten een grotere kans geeft om hier uit te blinken en hun technische studie af te ronden. Tijdens deze voorbereidende periode maken studenten kennis met de academische structuur van de universiteit en leren ze hun leeftijdsgenoten kennen door middel van informatieve en leuke sociale activiteiten. Het programma biedt studenten ook individuele docenten, extra lessen en advies als dat nodig is. Studenten dienen voorbereid te zijn op een uitdagende en intensieve studieperiode.

behuizing

Studenten worden gehuisvest in privékamers in het nieuwe slaapzaalcomplex van Technion, bestaande uit gemeubileerde vijfpersoonsappartementen, die worden gedeeld met internationale leeftijdsgenoten. Studenten die op de campus wonen, zullen genieten van een levendige en gastvrije studentengemeenschap, waardoor ze gemakkelijk kunnen integreren in het leven bij Technion.

* De opening van het programma is afhankelijk van het aantal geregistreerde studenten.

** Het programma kan, naar goeddunken van TI, worden gewijzigd.

Toelating

Wat we zoeken

Technion investeert in de technische leiders van morgen en zet zich daarbij in om de beste en de slimsten aan te trekken en toe te laten. Toelatingsbeslissingen houden rekening met de academische prestaties van een kandidaat op het gebied van wiskunde en wetenschappen, evenals met hun ambitie, enthousiasme en buitenschoolse talent en prestaties.

Onze internationale programma's staan alleen open voor kandidaten die een middelbare schooldiploma of equivalent hebben behaald (of op het punt staan te behalen) van een school buiten Israël. Kandidaten die een Israeli High School Leaving Certificate (Bagrut) hebben behaald, komen niet in aanmerking voor deelname aan onze programma's.

Uw aanvraag moet de volgende documenten bevatten:

 • Ingevuld aanvraagformulier inclusief pasfoto
 • Middelbare schooldiploma en cijferlijsten over een periode van 3 jaar (studenten moeten een sterke achtergrond hebben in wiskunde en wetenschappen). Een achtergrond in natuurkunde is verplicht.
  • Studenten moeten een 3.0 / 4.0 GPA of 80% gemiddeld hebben
 • Twee aanbevelingsbrieven voor leerkrachten *
 • Gestandaardiseerde testscores afhankelijk van uw land van herkomst SAT, AST of ACT of GAO-KAO (natuurwetenschappen)
 • Verslag van het voltooien van natuurkunde op de middelbare school
 • CV / CV
 • Persoonlijk essay
 • Paspoort kopie
 • Studenten die niet-moedertaal Engels spreken, moeten ook Engelse vaardigheidstestscores indienen, ofwel TOEFL of IELTS (zie hieronder voor de vereiste minimum en aanbevolen score)
 • $ 100 (USD) niet-restitueerbare aanvraagkosten

* Een origineel exemplaar moet rechtstreeks vanaf de aanbieder worden verzonden. Ten minste één letter moet afkomstig zijn van een leraar wiskunde of natuurwetenschappen.

Engelse taalvaardigheidstests

Aangezien het academische programma bij Technion International volledig in het Engels wordt gegeven, moeten aanvragers hun Engelse taalvaardigheid aantonen voordat ze zich inschrijven. Kandidaten van middelbare scholen waar Engels niet de primaire instructietaal is, moeten officiële kopieën van hun scores op de TOEFL (Test of English as a Foreign Language) of een gelijkwaardige test indienen, zoals het IELTS (International English Language Testing System ), de SAT Reasoning of ACT Plus-schrijftest.

Vereiste scores voor Engelse taalvaardigheidstests

Aanbevolen Minimum
TOEFL - op papier gebaseerde test (PBI) 600 550
TOEFL - Computergebaseerde test (CBT) 230 188
TOEFL- Internet-gebaseerde test (IBT) 85 80
IELTS 6.5 6.0

Kandidaten die solliciteren vanuit de VS of van middelbare scholen die volgens het Amerikaanse systeem worden onderwezen, moeten een gestandaardiseerde test (SAT of ACT) afleggen voordat ze solliciteren. Technion International heeft minimale testscore-eisen voor het wiskundegedeelte, zoals hieronder wordt beschreven. Onderwerptests worden ook geaccepteerd.

Vereiste scores op gestandaardiseerde tests

Aanbevolen wiskunde Minimale wiskunde
SAT- Wiskundige sectie 680 660
ACT- wiskundige sectie 31 29

International Baccalaureate Diploma: minimaal cijfer van 5 in de volgende vakken: wiskunde, Engels, natuurkunde of scheikunde. Alle examens op hoog niveau.

Carrièremogelijkheden

De rol van een werktuigbouwkundig ingenieur is om een product van een idee naar de markt te brengen. In feite is het moeilijk om een technologisch systeem voor te stellen zonder de intensieve betrokkenheid van mechanische ingenieurs. Ze passen de principes van beweging, energie, kracht en materialen toe om producten te ontwerpen die veilig, efficiënt, betrouwbaar en kosteneffectief zijn.

Tegenwoordig is werktuigbouwkunde een opwindend interdisciplinair beroep dat snelle veranderingen ondergaat en zich uitstrekt over een breed spectrum van industrieën, waaronder: automobiel, ruimtevaart, biomedische geneeskunde en biotechnologie, computers en elektronica, robotica, micromechanische systemen (MEMS), energieconversie, milieucontrole, mijnbouw, automatisering, transport, fabricage, de aardolie-industrie en vele anderen. Mechanische ingenieurs spelen een cruciale rol bij de ontwikkeling, planning, implementatie (testen en fabriceren) en onderhoud van machines, van kleine losse onderdelen en apparaten (zoals sensoren op microschaal) tot grote systemen (zoals ruimtevaartuigen en energiecentrales).

Een graad in werktuigbouwkunde kan deuren openen naar een breed scala aan sectoren. Afgestudeerden die de industrie betreden, nemen over het algemeen technische functies op instapniveau aan op gebieden zoals conceptueel product- / systeemontwerp, productonderzoek en -ontwikkeling (R & D) of technische verkoop / klantenservice. Anderen kunnen ervoor kiezen om afgestudeerde studies of een loopbaan in onderzoek, onderwijs, training of consultatie te volgen.

Technion is toegewijd aan het ontwikkelen van uw toekomst

Technion International biedt hulp bij het plannen van hun afstudeerceremonie door middel van intensieve seminars over loopbaanontwikkeling en bijeenkomsten met leiders uit de branche en experts die erop gericht zijn studenten te helpen hun cv bij te werken en hen voor te bereiden op sollicitatiegesprekken. Loopbaanverkenning en advies over het vinden van een baan op de internationale markt of een academische kans aan een vooraanstaande universiteit worden ook aangeboden. We hebben geholpen onze afgestudeerden te plaatsen op de beste technische universiteiten, waaronder MIT, Stanford, Imperial College London en andere prestigieuze scholen.

Bij Technion krijgen 4e-jaars studenten de kans om te worden geïntegreerd in een onderzoeksproject onder leiding van onze wereldberoemde professoren. Dit project wordt in twee cursussen gevolgd, één per semester, en levert de student 6 studiepunten op.

Het hoogtepunt van dit onderzoeksproject is een jaarlijkse afficherexpo waar verschillende studenten zelfs academische artikelen hebben gepubliceerd die de resultaten van hun projecten beschrijven. Studenten krijgen persoonlijke begeleiding van een hoogleraar.

Naast het afstudeeronderzoek volgen onze studenten praktische cursussen waarin ze praktijkervaring opdoen die gespecialiseerd is in het plannen van systemen, producten en experimenten.

137856_137725_summerschool.jpgTechnion International","author_url":"","source":""}" />

Laatst bijgewerkt op aug 2020

Over de school

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a ... Lees meer

Technion – Israel Institute of Technology is a premier center for science, technology, and applied research, and one of the leading universities of science and engineering in the world. Technion is a public university, founded in 1912, it's the oldest university in Israel. Technion campus is located on Mount Carmel in Haifa, overlooking the Mediterranean Sea. Lees Minder
Haifa , Shantou + 1 Meer Minder