BSc in werktuigbouwkunde

Technion - Israel Institute of Technology

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

BSc in werktuigbouwkunde

Technion - Israel Institute of Technology

De prestigieuze bachelor in werktuigbouwkunde wordt volledig in het Engels gegeven aan de faculteit Werktuigbouwkunde van Technion. De faculteit is internationaal erkend voor zijn leiderschap op het gebied van onderzoek, onderwijs en innovatie, en heeft de ingenieursleiders van Israël opgeleid die sleutelposities bekleden in de hightech-, overheids- en defensie-industrie. Studenten worden onderwezen door hoger academisch personeel, wetenschappers en deskundige docenten uit de industrie en profiteren van een stimulerende omgeving en ultramoderne laboratoria - een van de meest geavanceerde in zijn soort in de wereld. Het programma biedt studenten een sterke basis in de technische wetenschappen naast projectgebaseerde laboratorium- en ontwerpervaringen, om hun onafhankelijkheid, creativiteit en leiderschap te ontwikkelen in een tijdperk van ongelooflijk snelle technologische verandering. Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van microsystemen, biomechanica en medische robotica vormen spannende uitdagingen voor werktuigbouwkundigen en nieuwe mogelijkheden om innovatie te stimuleren.

Typisch, mechanische ingenieurs zijn geschikt voor werkgelegenheid in diverse gebieden, met inbegrip van de lucht-en ruimtevaart, automotive, biomedische, chemische industrie, computer, communicatie, nanotechnologie, robotica en energie-opwekking industrieën.

Meer informatie over faculteit Werktuigbouwkunde van de Technion's hier .

Programma details

Werktuigbouwkunde houdt zich bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van mechanische systemen en processen om de moderne industrie en opkomende technologieën vooruit te helpen, rekening houdend met sociale, ecologische en economische factoren. Vrijwel elk voorwerp in ons leven is aangeraakt door mechanische ingenieurs, van het ontwerp van mobiele telefoons, auto's, ovens, vliegtuigen, sportuitrusting, elektrische gereedschappen, geavanceerde robots, medische apparaten en computers tot de werking van krachtcentrales, fabrieken en luchthavens. .

Omdat werktuigbouwkundigen betrokken zijn bij de mechaniek van beweging en de overdracht van energie van de ene vorm naar de andere of de ene plaats naar de andere, moeten ze kennis en ervaring opdoen op het gebied van vaste en vloeibare mechanica, dynamica, thermodynamica, warmteoverdracht, energie ontwikkeling, controle, ontwerp en productie, en meer, samen met een combinatie van elementaire wetenschap met technische toepassingen.

Werktuigbouwkunde track of study bij Technion omvat specialisaties in solide mechanica, dynamica, mechatronica, controle, micro-elektromechanische systemen en robotica.

Optie van overbrengen naar reguliere techniekprogramma's (in Hebreeuws)

Studenten die met succes het eerste jaar (eerstejaars) van het programma hebben afgerond, hebben de mogelijkheid om over te stappen naar een reguliere niet-afgestudeerde studietraject in het Hebreeuws aangeboden door andere technische en wetenschappelijke faculteiten aan de universiteit, op voorwaarde dat hun Hebreeuwse taalvaardigheden voldoende zijn volgens het Technion-beleid . Interne facultaire overdracht Studenten die zich inschrijven voor een Technion International-programma en die willen overstappen naar een andere Technion-faculteit, zijn verantwoordelijk voor navraag bij de betreffende faculteit over de overdrachtseisen.

* Studenten kunnen ook een aanvraag indienen om hun Technion-studiepunten over te dragen aan een universiteit van hun keuze.

Academisch programma

De BSc graad in Mechanical Engineering bestaat uit tenminste 158,5 studiepunten en kan in 4 jaar worden afgerond.

Oriëntatie week

Aanvangsdatum: augustus 2018

Het bijwonen van de Orientation Week is verplicht

Technion International biedt ook een uitgebreide Orientation Week, ontworpen om studenten vertrouwd te maken met de campus en de omliggende wijken en om een ​​algemene gids te bieden voor het studentenleven in Israël. Het oriëntatieprogramma behandelt essentiële zaken zoals het openen van een Israëlische bankrekening, het krijgen van een mobiel abonnement, het navigeren door Haifa en nog veel meer.

Programma's Structuur

Aanvangsdatum: augustus 2018

Semester

Voorbereidingsperiode

Na de oriëntatieweek ondergaan de studenten een voorbereidingsprogramma, dat de basis legt voor aanstaande studies.

Vanwege de brede en diverse achtergronden van onze internationale studenten, is het van essentieel belang dat alle studenten op een gelijkwaardige manier aan het academisch rigoureuze BSc-programma beginnen. Om ervoor te zorgen dat studenten volledig zijn voorbereid op de veeleisende cursusbelasting, geeft de Technion de opdracht dat alle BSc-studenten een voorbereidingsprogramma van 16 weken met succes voltooien. In deze periode volgen studenten intensieve trainingen in wiskunde en natuurkunde, leren basis Hebreeuws en halen nuttige studievaardigheden op. Ervaring leert dat het voorbereidingsprogramma studenten hier een grotere kans geeft om uit te blinken in en hun technische studies af te ronden. Deze voorbereidende periode stelt studenten in staat om vertrouwd te raken met de academische structuur van de universiteit en hun leeftijdsgenoten te leren kennen door middel van informatieve en plezierige sociale activiteiten. Het programma biedt ook studenten met individuele docenten, extra lessen en counseling als dat nodig is. Studenten moeten voorbereid zijn op een uitdagende en intensieve periode van studie. Een lijst van de cursussen Voorbereidingsprogramma is te vinden in de sectie cursussen .

behuizing

Studenten zijn gehuisvest in privékamers in het nieuwe slaapzalencomplex van Technion, bestaande uit gemeubileerde appartementen met vijf personen, gedeeld met internationale peers. Als ze op de campus wonen, zullen ze genieten van een levendige en gastvrije studentengemeenschap, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het leven van Technion.

* De opening van het programma is afhankelijk van het aantal geregistreerde studenten.

** Het programma kan, naar goeddunken van TI, worden gewijzigd.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op February 7, 2018
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Price
Prijs
15,000 USD
Jaarlijkse collegegeld
Locations
Israël - Haifa, Haifa
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Israël - Haifa, Haifa
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan