BSc in wiskundige en computationele wetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Informatica is de taal van de toekomst. Bij de Faculteit Informatica bereiden we de studenten van vandaag voor op de visionair van morgen. Onze programma's bieden studenten een arsenaal aan vaardigheden, zoals algoritmisch oplossen van problemen, computationeel denken en wiskundige analyse die ervoor zorgt dat hun vaardigheden uniek zijn op de arbeidsmarkt. Het stelt afgestudeerden in staat om het personeel te betreden, voorbereid om risico's te beoordelen en problemen op te lossen. Ons onderwijs is zeer praktisch en branchegericht. Studenten passen hun kennis toe met behulp van geavanceerde technologie in samenwerking met de industrie. De vierjarige opleiding biedt kleine klassen, ervaren professoren en een veelvoud aan ervaringsgerichte en actieve leermogelijkheden.

126774_artificial-intelligence-3382507__340.jpg

geralt / Pixabay

STUDIEWETENSCHAP
JE HEBT ONBEPERKTE MOGELIJKHEDEN

WIST U?

• "De top 15 van meest verdienende universitaire graden hebben allemaal één ding gemeen: wiskundige vaardigheden."
- Nationale vereniging van hogescholen en werkgevers

• "In 2015 was wiskunde of wetenschappen een must voor meer dan de helft van de best betaalde banen in Canada."
- CanadianBusiness.com

VIDEOGAMING IS EEN MEER MILJOEN DOLLAR INDUSTRIE. MAAK EEN ONDERDEEL VAN DE ENIGE UNIVERSITEIT IN EGYPTE DIE DEZE SPECIALISATIE BIEDT!

COMPUTERWETENSCHAP GESPECIALISEERD IN VIDEOSPELPROGRAMMERING

Het Computer Science-programma in de Faculteit Wetenschappen is uniek omdat het de enige gelegenheid in Egypte is om zich te specialiseren in het programmeren van videogames. Onze afgestudeerden zullen leiders zijn op dit gebied. Deze specialisatie is niet alleen lucratief qua loopbaanperspectief maar ook leuk om te studeren! Videogamen is niet langer alleen voor entertainment, maar heeft toepassingen gevonden in bijna elk domein, zoals onderwijs, gezondheidszorg en gemeenschapsdiensten. Studenten in deze major zullen basiscursussen in informatica en wiskunde studeren, evenals gespecialiseerde cursussen in animaties en het ontwerpen van videogames. Ons programma omvat cursussen zoals computergraphics, 2D- en 3D-videogamingarchitecturen die studenten een unieke leerervaring bieden. Het omvat wiskundige en probleemoplossende vaardigheden, naast het programmeren en ontwerpen van videogames op traditionele en niet-traditionele platforms.

GEGEVENSANALYTIE IS ONDER DE TOP VACATURES IN DE WERELD MAAK EEN DEEL AAN DE TOEKOMSTIGE DIGITALE REVOLUTIE!

ANALYTICS SPECIALISEREN IN DATA ANALYTICS & BUSINES ANALYTICS

Het afgelopen decennium is er een explosie geweest in het genereren van gegevens uit vrijwel alle industrieën. Dit heeft geleid tot de snelle groei van de studie van data science, die methoden uit wiskunde, statistiek en informatica gebruikt om zinvolle informatie uit ruwe data te halen. Vooruitgang in machine learning-algoritmen en rekenkundige verwerkingsbevoegdheden hebben aangetoond hoe data-analyse bedrijven en industrieën volledig kan transformeren, wat leidt tot drastische verbeteringen in efficiëntie en productiviteit. Dit heeft van data science en analytics het populairste gebied van banengroei over de hele wereld gemaakt. Data science-rollen en -vaardigheden behoren momenteel tot de meest gevraagde rollen op de arbeidsmarkt, volgens een rapport van het World Economic Forum, juli 2019. Studenten in deze majors zullen een basis bestuderen van informatica, wiskunde, zaken en statistiek cursussen, maar ook gespecialiseerde cursussen in data science, machine learning en datavisualisatie.


129969_Layer212-s.png

  • Duur: 4 jaar
  • Awarding University: University of Prince Edward Island (UPEI)
  • majors:
    • Computerwetenschappen gespecialiseerd in het programmeren van videogames
    • Analytics gespecialiseerd in Data Analytics of Business Analytics
  • Carrièremogelijkheden als:
Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International B ... Lees meer

A Canadian campus hosting top Canadian Universities with futuristic programs. The Universities of Canada in Egypt promotes an all-round active and diverse student life. It is the first International Branch Campus in The New Administrative Capital. All programs hostedmirror a blend ofinternational experiences, tutors, and cultures. The Universities of Canada in Egypt encourages anentrepreneurial and innovativemindset through experiential learning, state-of-the-art facilities and cutting-edge technology. As of today, UofCanada is hosting the branch campus of the University of Prince Edward Island (UPEI) for specific undergraduate and graduate studies. Other Canadian universities will be joining us soon. Lees Minder