BSc intelligente supply chain

Algemeen

Lees meer over dit programma op de website van de school

Beschrijving van opleiding

In navolging van het opwindende en innovatieve Syntegrative Educational Model van XJTLU is dit programma een gelijkwaardige samenwerking tussen de universiteit en haar XJTLU , AMT, aan de School of Intelligent Finance and Business van het XJTLU Entrepreneur College (Taicang) .

De BSc Intelligent Supply Chain programma integreert de toepassing en de praktijk, zodat u met een cutting-edge onderwijs in supply chains in het tijdperk van kunstmatige intelligentie.

Je bestudeert theorieën in strategieën, processen, informatiesystemen, financiële ondersteuningssystemen, modelsimulatie en kunstmatige intelligentie-optimalisatie in operaties en supply chain, en krijgt training in supply chain management en optimalisatie.

Bovendien profiteert u van de samenwerking van XJTLU met industriële partners op het gebied van de intelligente supply chain, waardoor u een goed begrip krijgt van hoe de supply chain het verkoop- en winstpotentieel van een bedrijf XJTLU , en de rol die technologie kan spelen bij het revolutioneren supply chain management-praktijken over de hele wereld.

Niet alleen dat, maar afgestudeerden van dit unieke programma zullen ook voldoen aan de behoeften van een breed scala aan werkgevers, omdat de unieke focus van het onderwijsmodel op ondernemerschap en innovatie u de vaardigheden en capaciteiten biedt om te denken als een ondernemer, en de basis voor u vormt om een van de leiders te worden voor de nieuwe industrieën van morgen.

Waarom zou ik intelligente supply chain XJTLU aan het XJTLU Entrepreneur College (Taicang)?

 • Maak deel uit van een unieke educatieve ervaring en bereid je voor op het werken in snelle, snel veranderende, slimme technologie-gedreven industrieën;
 • Profiteer van de strategische locatie van XJTLU hightech ontwikkelingszone met snel groeiende technologiegedreven industrieën;
 • Leer door praktische toepassing, gebruikmakend van uw kennis en vaardigheden bij het oplossen van echte problemen in onderzoeks- en industriële omgevingen;
 • Profiteer van mentoring en training van experts uit de industrie als onderdeel van de unieke partnerschappen met een bedrijfsthema-school met toonaangevende bedrijven;
 • Krijg waardevolle ondernemers- en leiderschapsvaardigheden door de unieke hedendaagse ondernemersmodules te bestuderen die deel uitmaken van de opleiding, waardoor u een concurrentievoordeel krijgt in welk loopbaantraject u ook kiest;
 • 600 uur probleemgestuurde stage-ervaring als onderdeel van de opleiding;
 • Studeer in speciaal gebouwde, ultramoderne faciliteiten op de nieuwe Taicang-campus van XJTLU voor opening in 2021);
 • Afgestudeerd met kwalificaties van wereldklasse, waaronder twee graden: een XJTLU diploma van het Chinese ministerie van Onderwijs en een wereldwijd erkend diploma van de University of Liverpool, een lid van de Russell Group van vooraanstaande Britse universiteiten.

Kennis en vaardigheden

Tegen de tijd dat je afstudeert aan het BSc Intelligent Supply Chain-programma, heb je:

 • een uitgebreide en diepgaande theoretische basis van supply chain management;
 • het vermogen om de technologie in supply chains te gebruiken om de praktische problemen van supply chain-operaties op te lossen onder moderne opkomende bedrijfsmodellen;
 • een globaal perspectief op supply chain management, evenals een diep inzicht in de industrie binnen China;
 • het vermogen om theorie, praktijk en kritisch denken te combineren om innovatieve bedrijfsoplossingen te vinden;
 • uitgebreide kennis van ondernemerschap en leiderschap, projectmanagement en innovatieconcepten en hoe deze toe te passen in een praktische setting;
 • communicatieve, interpersoonlijke, probleemoplossende en analytische vaardigheden op hoog niveau die overdraagbaar zijn in verschillende carrières en industrieën.

Shot with @expeditionxdrone

modules

Jaar een

Britse graden duren drie jaar, terwijl ze in China vier jaar zijn, daarom accepteren we studenten met bepaalde kwalificaties direct in jaar twee, wat het begin is van het belangrijkste academische programma. De meeste studenten, echter eerst van Year One , die u voorziet van een reeks interessante modules, taallessen en kernvaardigheden voor je diploma.

Jaar twee

Major: Verplichte modules

Major: optionele modules

Minor: verplichte modules

Het derde jaar

Major: Verplichte modules

Major: optionele modules

Minor: verplichte modules

Jaar vier

Major: Verplichte modules

Major: optionele modules

Minor: verplichte modules

Careers

Afgestudeerden van dit programma zullen goed voorbereid zijn om senior managementposities te bereiken of een bedrijfs- of supply chain management-strateeg te worden in nationale en internationale toporganisaties. U beschikt niet alleen over gespecialiseerde kennis, maar beschikt ook over een breed scala aan vaardigheden die u in uw toekomstige werkplek in een zeer gewaardeerde positie zullen plaatsen.

vergoedingen

Internationale studenten

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle internationale deelnemers die hun aanbod vóór 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000

Doe mee met een gratis taalcursus Chinees

We bieden nu een gratis zomercursus Chinees aan voor alle niet-gegradueerde en postdoctorale studenten die in september 2020 hun studie beginnen.

Kies uit een taalcursus van twee weken, vier weken of zes weken.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

RMB 88.000 per studiejaar.

Vroege vogel korting

Alle studenten uit Hong Kong, Taiwan en Macao die hun aanbod voor 1 mei 2020 accepteren, komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die zich aanmelden voor XJTLU via het gezamenlijke toelatingsexamen op het online aanvraagsysteem van de overheid (Education Examination Authority van de provincie Guangdong) komen automatisch in aanmerking voor een vroegboekkorting van RMB 8.000.

Chinese studenten op het vasteland

RMB 88.000 per studiejaar.

Toelatingseisen

Internationale studenten

Intrede in het eerste jaar

We verwelkomen aanvragen van hoogwaardige kandidaten in alle vakken met de juiste middelbare school of vergelijkbare kwalificaties. Van studenten wordt normaal gesproken verwacht dat ze een hoge standing hebben in hun middelbare schoolprestaties met een minimum 'B'-gemiddelde in alle vakken en relevante vakken.

Intrede in het tweede jaar

Studenten die A-niveaus of Internationaal Baccalaureaat (of gelijkwaardig) hebben voltooid, komen in aanmerking voor deelname aan Jaar Twee, verschillende programma's hebben verschillende vakgerelateerde vereisten.

 • A-niveau: BBB
 • IB Diploma: 30 punten
 • Geavanceerde plaatsingsproeven / onderwerp SATS - Middelbaar onderwijsdiploma met een GPA van 3,0 of hoger, plus:
  • Opnieuw ontworpen SAT: 1280 (studenten die de SAT's voor 2016 hebben gehaald, hebben 1800 nodig) of ACT: 27 en 2 AP-examens: 4 of 2 SAT-vaktoets: 600 of
  • 3 AP-onderzoeken: 4 of
  • 3 SAT-onderwerpen: 600

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan

Studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan kunnen het volgende aanvragen:

 • Een minimumcijfer van 400 voor het gezamenlijke toelatingsexamen voor Chinese universiteiten voor overzeese Chinese studenten en studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan, of
 • General Scholastic Ability Test (GSAT) rangschikking van ten minste de top 50 procent voor 4 vakken, waaronder Engels en wiskunde. Voor gedetailleerde informatie zie informatie in het Chinees .

Engelse taalvereisten

Voor internationale aanvragers, als u een niet-moedertaalspreker bent in het Engels of als u niet eerder in het Engels hebt gestudeerd, moet u voldoende Engelse taalvaardigheid hebben om aan XJTLU te studeren. Verschillende Engelse kwalificaties worden geaccepteerd:

Jaar één binnenkomst

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Jaar twee binnenkomst

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Engelse kwalificaties zijn niet vereist voor studenten uit Hong Kong, Macao en Taiwan die het gezamenlijk examen of de GSAT afleggen.

Studenten die het eerste jaar ingaan met minder dan IELTS 6.0 of gelijkwaardig in hun Engelse taalvaardigheid, nemen 10 studiepunten EAP en studenten met IELTS 6.5 of hoger nemen vijf studiepunten EAP.

"Dit programma combineert BSc Intelligent Supply Chain en training in ondernemerschap en innovatie; waardoor u een kritisch inzicht in echte industriële bedrijfsvoering kunt ontwikkelen."

Dr. Guoquan Liu
Programmadirecteur

Hoe toe te passen

Aanvragen moeten worden ingediend via ons online aanvraagsysteem:

 1. Klik / tik op de link toepassen
 2. Maak een account aan of log in op uw bestaande account
 3. Voltooi uw aanvraag

Zodra uw aanvraagaccount met succes is aangemaakt, voert u alle vereiste informatie in het aanvraagformulier zorgvuldig in en zorgt u ervoor dat de informatie die u verstrekt correct, volledig en actueel is. Upload de vereiste documenten naar de overeenkomstige velden.

U kunt op elk moment inloggen om uw aanvraagformulier te bekijken.

Voor meer informatie over hoe u met succes kunt solliciteren om te studeren aan XJTLU , gaat u naar de pagina over solliciteren .

Laatst bijgewerkt op apr 2020

Over de school

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... Lees meer

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Lees Minder