Filter
Bachelor of Science
Afrika

Top Bachelors of Science in Aardwetenschappen in Afrika 2019

Een Bachelor of Science of BSc is een undergraduate opleiding die meestal duurt tussen de drie en vijf jaar. Terwijl ingeschreven op school, hebben de studenten de mogelijkheid om algemene en gespecialiseerde klassen nemen om krediet te verkrijgen voor het afstuderen.

Onderwerpen in de Aardwetenschappen variëren aanzienlijk van onderzoek van de samenstelling van de kern van de aarde 's voor de studie van de buitenste randen van de atmosfeer. Studenten onderzoeken van deze onderwerpen moeten verwachten om af te studeren met een dieper begrip van de fysieke kenmerken van de Aarde.

Kan geen andere regio kan de verscheidenheid en dimensie van Afrika overeenkomen? Met navolgbaar geschiedenis, landschap en culturele bijdragen, nauwelijks regio's bieden een studie in het buitenland tegenkomt dat is meer uitdagend of meer voldoening in termen van studeren.

BSc Programma in Aardwetenschappen in Afrika

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Aardwetenschappen, Afrika

Graden
Plaats
Afrika
Studievorm
Tempo
Andere opties binnen dit vakgebied:
Botswana International University Of Science And Technology

Dit programma behandelt het begrip van aardsystemen, de integratie van theoretisch en praktisch onderzoek, een holistische en multidisciplinaire wetenschappelijke benader ... [+]

Dit programma behandelt het begrip van aardsystemen, de integratie van theoretisch en praktisch onderzoek, een holistische en multidisciplinaire wetenschappelijke benadering, het belang van ruimtelijke en temporele schaal, het belang van duurzaamheid, het onderzoek naar het gebruik van hulpbronnen en milieubeheer.

[-]
Botswana Palapye
September 2019
Campus
Lees meer in Nederlands