close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor of Science Programma's in Administratie 2020/2021

Een Bachelor of Science graad wordt verdiend door studenten die een undergraduate opleiding voltooien. De BSc wordt traditioneel geassocieerd met velden die betrekking hebben op wetenschap of technologie, maar dat is niet altijd het geval bij alle universiteiten. Wat is een BSc in administratie? Dit is een van de meest voorkomende zakelijke graden die studenten nastreven. Terwijl ze een administ… Meer informatie

Een Bachelor of Science graad wordt verdiend door studenten die een undergraduate opleiding voltooien. De BSc wordt traditioneel geassocieerd met velden die betrekking hebben op wetenschap of technologie, maar dat is niet altijd het geval bij alle universiteiten.

Wat is een BSc in administratie? Dit is een van de meest voorkomende zakelijke graden die studenten nastreven. Terwijl ze een administratief diploma behalen, kunnen studenten lessen volgen die betrekking hebben op de vele aspecten van het werken in een zakelijke omgeving, waaronder financiën, communicatie en ethiek. Naast studeren in de klas, zullen studenten die een BSc in Administration behalen waarschijnlijk ook de kans krijgen om wat ze hebben geleerd toe te passen door middel van stages of andere hands-on ervaring.

Bestuursstudenten kunnen veel waardevolle vaardigheden leren, waaronder spreken in het openbaar, budgettering en kritisch denken. Dit maakt de student klaar voor een leidende positie bij elk bedrijf dat hen inhuurt.

Veel scholen bieden de mogelijkheid om een ​​BSc in Administration te behalen. Toekomstige studenten moeten rekening houden met meerdere scholen omdat de kosten van programma tot programma aanzienlijk kunnen variëren.

Een BSc in Administration is een veelzijdige graad die kan worden toegepast op bedrijven in veel verschillende gebieden. Meestal wordt een beheerder ingehuurd om het hoofd te zijn van een team van medewerkers, zodat het team efficiënt kan werken met de toegewezen taken. De veelzijdige vaardigheden die tijdens de studie worden geleerd, zorgen ervoor dat een administratiestudent bereid is om taken van managers, directeuren en supervisors op zich te nemen. Daarom zijn veel werkgevers opgewonden om studenten aan te nemen die dit diploma hebben behaald.

Een BSc in Administration is beschikbaar op vele universiteiten over de hele wereld, zowel op de campus als online, waar studenten de flexibiliteit hebben om hun eigen studierooster te ontwerpen. Om de juiste match voor je te vinden, zoek je gewoon naar je programma hieronder en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Anderson University South Carolina
Anderson , Verenigde Staten +2 Meer

De BBA (Healthcare Management) vormt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de zorgverlening.

De BBA (Healthcare Management) vormt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de zorgverlening. -
BSc
Voltijds
Deeltijd
Campus
Online
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op