BACHELORSTUDIES

3 Bachelor of Science Programma's in Administratie 2020

Een Bachelor of Science graad wordt verdiend door studenten die een undergraduate opleiding voltooien. De BSc wordt traditioneel geassocieerd met velden die betrekking hebben op wetenschap of technologie, maar dat is niet altijd het geval bij alle universiteiten.

Wat is een BSc in administratie? Dit is een van de meest voorkomende zakelijke graden die studenten nastreven. Terwijl ze een administratief diploma behalen, kunnen studenten lessen volgen die betrekking hebben op de vele aspecten van het werken in een zakelijke omgeving, waaronder financiën, communicatie en ethiek. Naast studeren in de klas, zullen studenten die een BSc in Administration behalen waarschijnlijk ook de kans krijgen om wat ze hebben geleerd toe te passen door middel van stages of andere hands-on ervaring.

Bestuursstudenten kunnen veel waardevolle vaardigheden leren, waaronder spreken in het openbaar, budgettering en kritisch denken. Dit maakt de student klaar voor een leidende positie bij elk bedrijf dat hen inhuurt.

Veel scholen bieden de mogelijkheid om een ​​BSc in Administration te behalen. Toekomstige studenten moeten rekening houden met meerdere scholen omdat de kosten van programma tot programma aanzienlijk kunnen variëren.

Een BSc in Administration is een veelzijdige graad die kan worden toegepast op bedrijven in veel verschillende gebieden. Meestal wordt een beheerder ingehuurd om het hoofd te zijn van een team van medewerkers, zodat het team efficiënt kan werken met de toegewezen taken. De veelzijdige vaardigheden die tijdens de studie worden geleerd, zorgen ervoor dat een administratiestudent bereid is om taken van managers, directeuren en supervisors op zich te nemen. Daarom zijn veel werkgevers opgewonden om studenten aan te nemen die dit diploma hebben behaald.

Een BSc in Administration is beschikbaar op vele universiteiten over de hele wereld, zowel op de campus als online, waar studenten de flexibiliteit hebben om hun eigen studierooster te ontwerpen. Om de juiste match voor je te vinden, zoek je gewoon naar je programma hieronder en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

3 Resultaten in Administratie Filter

BSc in gezondheidsinformatica

Deggendorf Institute of Technology
BSc
01 okt 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 jul 2020
Engels
Campus

Deze opleiding leidt studenten op tot computerwetenschappers in de gezondheidsindustrie. Informatica-gebaseerde, medische, wetenschappelijke en technische kennis in de gezondh ...

Lees meer

Bachelor of science (Hons) veiligheid, gezondheid en milieu

Management Development Institute of Singapore (MDIS)
BSc
aug 2020
<
Deeltijd
<
24 maanden
Engels
Campus

Het doel van de cursus is om een ​​opleiding die studenten uitrust met een reeks van competenties die een carrière als gezondheid en veiligheid Practitioners ondersteunen in z ...

Lees meer

Bachelor bedrijfsadministratie - gezondheidszorg management

Anderson University South Carolina
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Campus
Online

De BBA (Healthcare Management) vormt een uitstekende basis voor een succesvolle carrière in de zorgverlening.

Lees meer