Filter
Bachelor of Science
Filipijnen Studievorm: Alles Tempo: Alles

Zoek BSc's in Administratieve Studies op de Filippijnen

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

De studie van de administratie omvat gewoonlijk business centric topics zoals financiën, communicatie en marketing. Deze academische studie beoogt studenten voor te bereiden op werk in het bedrijfsleven, hetzij in een leidersrol of als onderdeel van een team.

Velen houden van de goede mensen van de Filippijnen en hun levensstijl. Studeren hier ook zou kunnen helpen te leren vermenging met de cultuur van de mensen als je je universitaire cursus te mogen volgen in Local College University, State University en Hogeschool of de Universiteit van de Filippijnen. Filippijnen is de derde grootste Engels sprekende landen in de wereld die dingen makkelijker voor internationale studenten zal maken.

Bachelor of Science Opleiding in Administratieve Studies op de Filippijnen

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Administratieve Studies, Filipijnen

Andere opties binnen dit vakgebied:
University of Asia and the Pacific

Het Human Capital Development programma van de UA & P School of Education is de eerste in zijn soort in het land. Het is bedoeld om afgestudeerden te produceren die l ... [+]

Het Human Capital Development programma van de UA & P School of Education is de eerste in zijn soort in het land. Het is bedoeld om afgestudeerden te produceren die leer- en werkplekprogramma's kunnen ontwerpen, voeren, beheren en beoordelen die individuen en groepen in verschillende soorten organisaties kunnen helpen hun prestaties, productiviteit en inzetbaarheid te verbeteren.

Het curriculum is zeer interdisciplinair, tekenen en smelten elementen uit onderwijs, psychologie, bedrijfsvoering, economie, sociologie en de liberale kunst.

Fundamentele Cursussen FUNDAMENTALS OF MANAGEMENT Inleiding tot educatief onderzoek en statistiek Fundamentele Psychologie voor Human Capital Development Filosofische Antropologische Grondslagen van Menselijke Hoofdstad Ontwikkeling Bedrijven, Industrieën en Verenigingen Human Capital Development Grondbeginselen van systemen en strategisch denken Menselijk gedrag in organisaties De Human Resource Function in Organisaties Domein-specifieke cursussen Psychologie van leren en prestatie Performance Management Systems 1 (concepten) Performance Management Systems 2 (applicaties) Psychometrie voor de beoordeling Organisatorisch leren en communiceren De kenniseconomie en kennismanagement Training voor prestaties en de hoogwaardige werkplek Projectmanagement Chance Psychology (Social Change, Organizational Change and Development) Workplace Learning Programs (capstone project) 1 & 2 Human Capital Development en Strategisch Management (integratief) Bedrijfsbeleid (inclusief bedrijfsrecht) Toelatingseisen voor Filipinos Uitgebreid aanvraagformulier. Inschrift van de middelbare school (ingesloten in een verzegelde enveloppe). - Aanbevelingsformulier (bijgevoegd in een verzegelde enveloppe; de ​​flap is ondertekend door de hoofd- of begeleidingsadviseur.) - Persoonlijk essay (typewritend op korte termijn Obligatiepapier) die belangen vervoert (visueel / theaterkunst, sport, muziek, gastronomische koken, enz.); prestaties; Familie-, educatieve, ondernemings- en sociale ervaringen; toekomstige doelen; Sterke, zwakke punten en potenties die... [-]
Filipijnen Pasig
August 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands