close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science in Algemeen Management 2021

Een Bachelor of Science (BSc) is vaak de eerste stap in het nastreven van een nieuwe carrière of de volgende stap in het beklimmen van de ladder industrie zijn. Vaak duurt drie tot vier jaar, kunnen deze programma's studenten belangrijke fundamentele kennis belangrijk is voor hun loopbaan op lange termijn doelen. Wat is een BSc in General Management? Deze programma's bestrijken een bree… Meer informatie

Een Bachelor of Science (BSc) is vaak de eerste stap in het nastreven van een nieuwe carrière of de volgende stap in het beklimmen van de ladder industrie zijn. Vaak duurt drie tot vier jaar, kunnen deze programma's studenten belangrijke fundamentele kennis belangrijk is voor hun loopbaan op lange termijn doelen.

Wat is een BSc in General Management? Deze programma's bestrijken een breed scala aan management vaardigheden om studenten voor te bereiden op een reeks van afdelingen en projecten te overzien. De interdisciplinaire aanpak van veel van deze programma's biedt vaak personen met de vaardigheden om zakelijke operaties, technologie, human resources en het beheer te overzien. De studielast, terwijl divers, kan manieren om deze uiteenlopende taken gemakkelijker te beheren te verkennen. Deze programma's kunnen ook bieden een belangrijke nadruk op de groeiende internationale markt. Cursussen algemeen betrekking hebben op onderwerpen in de activiteiten, marktonderzoek, strategie, human resources, leiderschap, digitale innovaties en diverse marktplaatsen.

Als bedrijven groeien, moeten ze vaak een algemeen directeur die de openingszet van operationele taken kan overzien. Hoewel veel management programma's geleerden kunnen voorbereiden om toezicht te houden op een bepaalde afdeling, kunnen deze programma's hen voor te bereiden met de vaardigheden om toezicht te houden op hele zakelijke operaties. De diversiteit van vaardigheden kunnen afgestudeerden meer verhandelbaar te maken voor een groter aantal potentiële werkgevers en het vergroten van de werkgelegenheid en de lonen.

De lessen en bijbehorende kosten voor deze programma's variëren en het is vaak gebaseerd op de locatie en programma-instelling. Studenten moeten de kosten van een reeks programma's te onderzoeken om een ​​die hun financiële verwachtingen past.

Een BSc in General Management kan helpen professionals voor te bereiden op bewerkingen in een verscheidenheid van ondernemingen te organiseren.Omdat afgestudeerden kunnen verlaten met een veelzijdige set van vaardigheden, kunnen zij zich aanpassen aan een breedte van leidinggevende posities, met inbegrip van brand manager, Regional Sales Manager, arbeidsverhoudingen, finance manager, project manager en sales engineer. Deze posities zijn niet beperkt tot het bedrijfsleven en de financiële sector, en afgestudeerden kunnen posities in voeding, bouw, mode, media, technologie en computers te vinden. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om hun managementvaardigheden verder door extra onderwijs.

Deze uitgebreide interdisciplinaire algemeen management programma's kunnen studenten te helpen het verkrijgen van een reeks van carrière doelen. Om te beginnen op je eigen carrièrepad, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
PFH Private University of Applied Sciences
Göttingen , Duitsland

Het Bachelor of Science-programma in algemeen management is opgezet voor jongeren met een universitaire toelatingseisen die geïnteresseerd zijn in bedrijfsprocessen en dingen ... +

Het Bachelor of Science-programma in algemeen management is opgezet voor jongeren met een universitaire toelatingseisen die geïnteresseerd zijn in bedrijfsprocessen en dingen voor elkaar willen krijgen. -
BSc
Voltijds
6 semesters
Duits
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op