BSc in Architectuurstudies in Thailand

Vergelijk Undergraduate Studies (BSc) in Architectuurstudies in Thailand

Architectuurstudies

Studenten die een BSc (Bachelor of Science) verdienen de kans om een ​​carrière te beginnen in hun gekozen vakgebied. Een BSc zowel wetenschap verwante en niet-wetenschappelijke velden kan worden verdiend op scholen over de hele wereld.

Architectuur of bouwkunde is het proces van het ontwerpen en plannen van een ruimte of gebouwen op basis van een reeks van esthetische, sociale en ecologische richtlijnen. Hierdoor wordt architectuur vaak verdeeld in categorieën, afhankelijk van het overkoepelende stijl.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelor of Science (BSc) in Architectuurstudies in Thailand

Lees meer

B.Sc. in de architectonische vormgeving

Chulalongkorn University
Campus Voltijd 4 jaar June 2019 Thailand Bangkok

INDA, het internationale programma in Design en Architectuur, is een Engels taal-programma onderwezen binnen de faculteit Bouwkunde van de Chulalongkorn Universiteit in Bangkok, Thailand. [+]

INDA, het internationale programma in Design en Architectuur, is een Engels taal-programma onderwezen binnen de faculteit Bouwkunde van de Chulalongkorn Universiteit in Bangkok, Thailand. Chulalongkorn is de oudste universiteit in Thailand, in 1917 opgericht door koning Rama VI ter ere van zijn vader, koning Chulalongkorn. De Faculteit Bouwkunde werd opgericht in 1939, en heeft een lange en succesvolle geschiedenis van het opleiden van professionals voor de praktijk in Thailand. Het internationale programma - INDA - werd opgericht in 2006, gericht op het voldoen aan een groeiende vraag naar Engels taalonderwijs dat een betere studenten in het buitenland zou voor te bereiden op graduate studie.... [-]