Filter
Bachelor of Science
Thailand Studievorm: Alles Tempo: Alles

Vergelijk Undergraduate Studies (BSc) in Architectuurstudies in Thailand

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Om ervoor te zorgen dat de structuur en het gedrag van een nieuwe structuur voldoet aan technische en esthetische specificaties, is de inbreng nodig van mensen die bekwaam zijn in de architectuur. Dit houdt in het maken van tekeningen, verrichten van metingen en af en toe het bemiddelen van compromissen.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelor of Science (BSc) in Architectuurstudies in Thailand

Lees meer Lees Minder

1 Resultaten in Architectuurstudies, Thailand

Andere opties binnen dit vakgebied:
Chulalongkorn University

INDA, het internationale programma in Design en Architectuur, is een Engels taal-programma onderwezen binnen de faculteit Bouwkunde van de Chulalongkorn Universiteit in B ... [+]

INDA, het internationale programma in Design en Architectuur, is een Engels taal-programma onderwezen binnen de faculteit Bouwkunde van de Chulalongkorn Universiteit in Bangkok, Thailand. Chulalongkorn is de oudste universiteit in Thailand, in 1917 opgericht door koning Rama VI ter ere van zijn vader, koning Chulalongkorn. De Faculteit Bouwkunde werd opgericht in 1939, en heeft een lange en succesvolle geschiedenis van het opleiden van professionals voor de praktijk in Thailand. Het internationale programma - INDA - werd opgericht in 2006, gericht op het voldoen aan een groeiende vraag naar Engels taalonderwijs dat een betere studenten in het buitenland zou voor te bereiden op graduate studie.... [-]

Thailand Bangkok
June 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands