Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BSc's in Astrofysica 2019

Het verkrijgen van een Bachelor of Science meestal vereist ongeveer drie tot vijf jaar van het onderwijs. Deze graad vertegenwoordigt prestaties van het individu binnen zijn of haar vakgebied. Het toont een niveau van vaardigheid is verworven, en na voltooiing, kan een afgestudeerde een carrière in een bepaald gebied te beginnen.

Wat is een BSc in astrofysica? Studenten die dit onderwerp voort te zetten zal veel over wiskundige en wetenschappelijke concepten te leren als ze van toepassing zijn op de ruimte. Astrofysica plaatst een prominente plaats op het begrijpen van de fysica van sterrenstelsels en sterren. Leerlingen leren over de verschillende technieken en instrumenten die worden gebruikt in de hedendaagse astronomische studie. Individuen zullen ook leren over het ontwerp proces achter satellieten en andere sondes de ruimte ingestuurd en het verwerven van de technische vaardigheden om ze te maken.

Tal van voordelen kunnen worden behaald door het verdienen van een bachelor's degree in de astrofysica.Dit programma omvat een breed scala van andere terreinen, zoals wiskunde en natuurkunde, en u kunt de vaardigheden geleerd om veel facetten van het leven toe te passen. Degree houders kan een voordeel ten opzichte van die zonder diploma of mindere mate bij het zoeken naar werk. Bovendien, een diploma biedt over het algemeen een hoger salaris.

Om een ​​gevoel van hoeveel je diploma kost je krijgt, moet je uitgebreid onderzoek naar de school die u wenst bij te wonen uit te voeren. De geografische ligging en de lengte van het programma zal factor in hoeveel u moet betalen.

Het krijgen van uw Bachelor in Astrophysics opent een breed scala van carrière mogelijkheden voor u. Veel mensen die een graad in dit gebied verdienen gaan naar een master of PhD ontvangen. Zij kunnen een positie van het onderzoek op een school te nemen, of ze beginnen aan een carrière als leraren, museum pedagogen, journalisten, schrijvers of wetenschap technici.Als je doel is om een ​​echte astrofysicus, zijn er een aantal functies die u gekwalificeerd voor diverse particuliere werkgevers zijn.

Het krijgen van een Bachelor of Science in Astrophysics zou kunnen toestaan ​​om de volgende grote stap in de verkenning van de ruimte te maken. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

1 Resultaten in Astrofysica

University of Hawaii, Hilo

De bacheloropleiding biedt de vaardigheden die nodig zijn voor studenten die op zoek zijn naar carrières in sterrenkunde, als professionele onderzoeksstudenten, technisch ... [+]

bs in de sterrenkunde

Astronomen zoeken antwoorden op enkele van de grootste en oudste vragen in de wetenschap: hoe is het heelal begonnen? Hoe gaat het af? Wat is er in het heelal? Hoe vormen sterren, planeten, sterrenstelsels en zwarte gaten? Hoe eindigen ze? Aan de hand van deze vragen behoren natuurkunde, wiskunde, chemie, biologie, informatica, optica en instrumentatie, en zelfs geschiedenis en filosofie zijn companion velden. Het academische astronomieprogramma van de UH Hilo maakt gebruik van de astronomie-infrastructuur van Mauna Kea en het Universiteitspark van Wetenschap en Technologie om studenten kennis te maken met sterrenkunde en astrofysica, en opleiding in moderne methoden van observatie-astronomie.... [-]

Verenigde Staten Hilo
Augustus 2019
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands