Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Bachelors of Science in Audiotechniek 2019/2020

Het behalen van een Bachelor of Science laat zien dat een individu een niet-gegradueerde studie in het toegewezen veld heeft voltooid. Naast algemene studies heeft de student veldspecifieke lessen gevolgd en instructie gekregen over het toepassen van de geleerde vaardigheden in een carrièreomgeving.

Wat is een BSc in Audio Engineering? Het behalen van deze graad vereist meestal een mix van klassen in zowel de technische kant van de muzikale productie als de zakelijke kant. In muzieklessen kan de student de bouwstenen worden bijgebracht voor het maken van muziek, van compositie tot akoestiek, en voor gegeven historische kennis zoals muziektheorie. Studenten kunnen ook meer te weten komen over de technische elementen van de productie en over het omgaan met productie voor live uitvoeringen. Deze studie omvat meestal praktische ervaring om met producties op de school te helpen door te doen.

Studenten die een BSC behalen in Audio Engineering kunnen het programma verlaten met veel nieuwe professionele talenten, waaronder hoe je geluid van hoge kwaliteit kunt opnemen en hoe je het kunt mixen. Studenten kunnen ook communicatievaardigheden leren voor het werken met de artiesten die de opnames maken.

De kosten van een BSc in Audio Engineering zijn afhankelijk van de school waar een student naar toe gaat. Het is belangrijk om meerdere scholen te onderzoeken om de best mogelijke match te vinden.

Studenten audiotechniek kunnen werk zoeken in zowel de muziek- als de amusementsindustrie. Voor muzikaal georiënteerde studenten zijn ingenieurs zowel in de opnamefase als in de productie voor live uitvoeringen vereist. Studenten die de voorkeur geven aan visueel entertainment kunnen werk vinden in zowel de film- als televisie-industrie als audiovisuele technici en opnametechnici. Naast werk dat de achtergrondmuziek levert voor een film of programma, levert een geluidstechnicus ook de vereiste geluidseffecten voor de productie.

Studenten die een BSc in Audio Engineering willen volgen, hebben veel opties beschikbaar. Voor degenen met drukke schema's, kan een online programma ideaal zijn. Om aan de slag te gaan in de richting van je opleiding, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Audiotechniek

Glasgow Caledonian University - The School of Engineering and Built Environment

Bereid je voor op een carrière in broadcasting, sound engineering of audiotechnologie met een BSc van GCU. Het diploma is geaccrediteerd door de Instelling of Engineering ... [+]

Geaccrediteerd door: IET JAMES

Audio is een alledaags onderdeel van ons leven, of het nu gaat om het luisteren naar muziek op een draagbare speler, het laatste nieuws op digitale radio in te halen of een liveshow te ervaren.

GCU heeft een uitstekende reputatie voor het onderwijzen van audio en blijft spannende technische en educatieve onderzoeken uitvoeren op dit gebied dat bij het programma past. De gespecialiseerde geluidsinstallaties beschikken over een reeks standaardapparatuur en software, die een stimulerende omgeving bieden voor studie en experiment.

Studenten profiteren van gastcolleges door experts uit de industrie en hebben de mogelijkheid om een ​​innovatieve werkervaringmodule 'Vrijwilligerswerk in een technische rol' te volgen of om voor een semester in het buitenland te studeren via het ERASMUS-schema. De allernieuwste technische vaardigheden, werkervaringsmogelijkheden, professionaliteit en verworven mensenvaardigheden openen een breed scala aan mogelijkheden voor technische functies in de audio-industrie.... [-]

Verenigd Koninkrijk Glasgow
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Los Angeles Film School

Ons Audio Production-programma is ontworpen om te reageren op het snel veranderende multimedia-karakter van de entertainmentindustrie. Leer hoe u audio kunt produceren vo ... [+]

Ons Audio Production-programma is ontworpen om te reageren op het snel veranderende multimedia-karakter van de entertainmentindustrie. Leer hoe u audio kunt produceren voor film, tv, games, opnametechniek, live geluid en meer.

Dit programma biedt geavanceerde training voor audiotechniek, muziekproductie en meer, en biedt studenten gerichte kennis van en inzicht in opnametechniek en fundamentele muziek- en productievaardigheden.

The Studio, your Classroom

Onze analoge en digitale geluidslaboratoria zijn uw audiospeeltuin. Hier logt u realtime in op professionele consoles en werkt u met dezelfde apparatuur als in echte studio's, omdat dit geen hobby voor u is, het is uw leven.

Gear Up... [-]
Verenigde Staten Los Angeles
September 2019
Engels
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands