Filter
Bachelor of Science
Australië Australian Capital Territory Australian Capital Territory Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Undergraduate Studies (BSc) in de Verenigde Australian Capital Territory in Australië 2019

Een BSc (Bachelor of Science) is een undergraduate opleiding die de studenten duurt drie tot vijf jaar in beslag. Terwijl in school, studenten vullen een verscheidenheid aan cursussen voor te bereiden op extra onderwijs of toekomstige vacatures.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

BSc Programma's in de Verenigde Australian Capital Territory in Australië

Lees meer Lees Minder

Results

The Australian National University | Science

De Bachelor of Science geeft u de flexibiliteit om al uw wetenschappelijke interesses te onderzoeken. Bestudeer alles van astronomie en biologie, of chemie en wiskunde, n ... [+]

Een enkele driejarige bacheloropleiding aangeboden door het ANU College of Health and Medicine en het ANU College of Science.

Ontdek de eindeloze mogelijkheden van de wetenschap met deze mate als je kunt kiezen om alles uit de sterrenkunde aan de neurowetenschappen te bestuderen. Dus of je interesses zijn breed en uniek, de Bachelor of Science kunt u volgen of vind je passie. U vindt de flexibiliteit om al uw belangen te verkennen, op maat een programma om u in welke richting van de wetenschap belangen u het meest. En als je studeren aan meest gerenommeerde wetenschappelijke Australische universiteit, krijgt u toegang krijgen tot state-of-the-art laboratoria en wordt begeleid door vooraanstaande wetenschappers. Maak een aanvraag rechtstreeks bij ANU. U kunt ook profiteren van een studie in Canberra, een wetenschappelijke stad die u ongeëvenaarde toegang geeft tot het parlement, CSIRO, overheidsdiensten, Geoscience Australia en vele andere nationale en internationale wetenschappelijke organisaties.... [-]

Australië Canberra
January 2020
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands