Filter
Bachelor of Science
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top 3 BSc Programma's in Bankieren 2019/2020

Een BSc of Bachelor of Science, verwijst naar een bachelordiploma die tussen de drie tot vijf jaar kan duren. Deze programma's maken meestal studenten om te beginnen met een breder scala van onderwerpen op het eerste, dan richten op hun gekozen gebied van de studie als ze vooruit in de richting van het verdienen van hun diploma.

Wat is een BSc in Banking? Een bachelor's degree in het bankwezen biedt een basis op alle gebieden die verband houden met het gebied, waaronder boekhouding, finance, commercial banking, internationale financiën, bedrijfseconomie, management en recht. Sommige studenten kunnen ervoor kiezen om dit onderzoek met geavanceerde cursussen in een complementaire gebied, zoals finance, accounting, economie, management, of informatie-systemen te vergroten. Onder de cursussen die kunnen worden opgenomen die specifiek zijn voor het bankwezen zijn zijn treasury management, bankrecht, vastgoedbeleggingen, portfolio management, geldmarkten, kapitaalmarkten, futures en opties markten, investment banking en corporate governance.

Banking is een grote carrière keuze, want het is er een waarin een master's degree is vaak niet nodig. Een bachelor's degree in bankieren is vaak alles wat nodig is in een leidinggevende functie bij het afstuderen aan te gaan. Bovendien, met een grondige kennis over geld en de financiering is nuttig op een persoonlijk niveau.

De kosten in verband met het invullen van deze mate zal afhangen van de instelling waar je studeert en de lengte van hun programma. Het kiezen van online klassen is een goede manier om uw kosten te verminderen.

Afgestudeerden van een bacheloropleiding in het bankwezen hebben vaak veel mogelijkheden op het gebied van carrière. Deze omvatten posities in sectoren als commercial banking, investment banking, corporate treasuries, analyse van investeringen, beursvennootschap, en fondsen management.Enkele van de specifieke posities binnen deze gebieden omvatten bankdirecteur, vestigingsmanager, leningen officier, leningen manager, risk management specialist, beleggingsadviseur, beleggingsanalist en effectenmakelaar. Jobs kan worden gevonden in zowel de publieke en private sector en bij grote instellingen alsook met kleine bedrijven die tegemoet te komen aan klanten met persoonlijke portefeuilles.

Bacheloropleidingen in het bankwezen worden online aangeboden van instellingen over de hele wereld. Deze methode van onderzoek geeft veel meer flexibiliteit in aanvulling op het verlagen van de kosten van het onderwijs. Zoeken naar het programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

3 Resultaten in Bankieren

Islamic Online University

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics. ... [+]

B.Sc. in de islamitische economie, Bank- en Financiewezen (B.Sc. IBE)

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics. Deze graad opent de deur naar een mogelijke carrière in een spannende, het uitbreiden en heilzaam veld, en is een springplank voor verdere studies.

"Allah heeft de handel toegestaan ​​en is de belangstelling verboden." (Koran 2: 275) In de huidige wereld overspoeld met rente gebaseerde transacties, onwettig bank contracten en investeringen in de noodzaak van islamitisch bankieren wordt steeds groter. Veel landen hebben onlangs gezien een stijging van de vraag naar islamitische bankdiensten. Analisten verwachten dat in het huidige tempo van expansie in de komende 8 tot 10 jaar het islamitisch bankieren netwerk in de Verenigde Arabische Emiraten zal de conventionele bancaire systeem te halen.... [-]

Gambia Banjul
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
4 - 12 jaren
Online
Lees meer in Nederlands
University of Greenwich

Dit programma zal u voorzien van een rigoureuze aarding in de economische theorie, stevige training in kwantitatieve onderwerpen. ... [+]

BSc Economie met Banking (Hons)

Dit programma zal u voorzien van een rigoureuze aarding in de economische theorie, stevige training in kwantitatieve onderwerpen. U krijgt de gelegenheid om vakspecifieke kennis van het gedrag en de praktijk van banken en andere financiële tussenpersonen en de plaats van de financiële systemen in de economie krijgen aangeboden. U zult zich ook bewust van de gevolgen van de opkomst van internationale financiën op de stabiliteit van het financiële stelsel en de problematiek van internationale regelgeving worden.

Directe toegang tot Jaar 2 en 3 is beschikbaar voor gekwalificeerde kandidaten. Studenten op dit programma van toepassing kunnen zijn om deel te nemen in de overzeese contacten met onze Erasmus partners.... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
Vraag informatie aan
Engels
Voltijd
Deeltijd
3 - 6 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
The Manchester College

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management wordt bestudeerd door middel van een reeks van de kern, de verplichte en optionele modules, om u essentieel inzicht in de ... [+]

Wat is de Banking Practice and Management cursus over?

De BSc (Hons) in Banking Practice and Management is gekoppeld aan de jarenlange ervaring in het bezit van mitsen University College in de opvoeding banking professionals en onze kennis van het bankwezen en de financiële dienstverlening. Het programma omvat de essentiële kennis die nodig is voor een succesvolle carrière in de bancaire en financiële diensten management.

Het weerspiegelt wat werkgevers vertellen ons dat ze op zoek zijn naar potentiële rekruten. In het eerste jaar zul je je kennis van de werking van het bankwezen en de financiële sector die de organisatorische en financiële markten standpunten ontwikkelen. U zult aarding in essentiële begrippen van het risico dat de financiële besluitvorming te onderbouwen op elk niveau en de waardering van de verschillende klantgroepen en hun financiële behoeften te krijgen. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Manchester
Vraag informatie aan
Voltijd
3 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands