BACHELORSTUDIES

BSc Opleidingen in Business in de Verenigde Birmingham Verenigd Koninkrijk

Een BSc of Bachelor of Science is een bachelordiploma die meestal duurt drie tot vijf jaar. Tijdens deze opleiding kunnen studenten leren algemene en gespecialiseerde vaardigheden die nuttig zijn voor de toekomstige opleiding of werk mogelijkheden zijn.

Onderwijs in het Verenigd Koninkrijk is een gedecentraliseerde kwestie met elk van de landen van het Verenigd Koninkrijk hebben van aparte systemen onder verschillende overheden: de Britse regering verantwoordelijk is voor Engeland en de Schotse regering, de regering van Wales en de Northern Ireland Executive verantwoordelijk voor Schotland , Wales en Noord-Ierland, respectievelijk.

Birmingham is de thuisbasis van zes universiteiten, grootste voortgezet onderwijs universiteit in het Verenigd Koninkrijk, drie business scholen en drie religieuze hogescholen. Het is geen wonder het is de tweede meest bevolkte Britse stad, met uitzondering van Londen.

Top Bachelor of Science (BSc) in Business in de Verenigde Birmingham in UK

1 Resultaten in Business, Birmingham Filter

Bsc wiskunde met business management

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Aan de School of Mathematics in Birmingham zijn we internationaal bekend om onze wereldwijd toonaangevende onderzoek en onderzoek onder leiding van onderwijs en zijn toegewijd ...

Lees meer