BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (BSc) in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Peterborough Verenigd Koninkrijk

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

Een business management programma leert studenten hoe ze succesvol en efficiënt andere mensen kunnen managen en begeleiden. Belangrijke onderwerpen zoals communicatie, bedrijfskunde en corporate leiderschap zullen in de meeste opleidingen regelmatig worden onderzocht.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Peterborough is de thuisbasis van vier instellingen voor hoger onderwijs, meestal campussen van andere universiteiten. Het is bekend om theaters, bioscopen en een kathedraal gesticht in 7de eeuw. Er zijn ook vele beschermde monumenten.

Top BSc Opleiding in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Peterborough in UK

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Peterborough Filter

BSc in Business Management

University Centre Peterborough
BSc
aug 2020
Campus

Zoals met veel van onze activiteiten graden, het doel van deze cursus is om u te voorzien van een solide basis in business en management theorie, zodat

Lees meer