BACHELORSTUDIES

BSc's in Bedrijfsmanagement in Maleisië

Een Bachelor of Science (BSc) is een postsecondary diploma die wordt aangeboden in een verscheidenheid van onderwerpen. Programma's zijn beschikbaar op universiteiten en hogescholen over de hele wereld, en ze nemen tussen de drie en vijf jaar in beslag.

Een business management programma leert studenten hoe ze succesvol en efficiënt andere mensen kunnen managen en begeleiden. Belangrijke onderwerpen zoals communicatie, bedrijfskunde en corporate leiderschap zullen in de meeste opleidingen regelmatig worden onderzocht.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Bachelor of Science Opleiding in Bedrijfsmanagement in Maleisië

2 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Maleisië Filter

Bachelor of Science (Hons) in bedrijfsbeheer

Meritus University
BSc
jan 2021
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De Bachelor of Science (Hons) in Business Management is een uniek programma aangeboden door Meritus University waarmee een student een holistisch begrip van het ecosysteem van ...

Lees meer

BSc (Hons) bedrijfsmanagement

Sunway University
BSc
jan 2021
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit programma biedt u de mogelijkheid om kennis, vaardigheden en competenties te ontwikkelen die zeer worden gewaardeerd door hedendaagse bedrijven. De cursus onderzoekt de ve ...

Lees meer