32 BSc Opleidingen in Bedrijfsmanagement in Verenigde Staten for 2024

BSc Opleidingen in Bedrijfsmanagement in Verenigde Staten for 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor om een ethische leider te zijn met een breed begrip van bedrijfsbeheer met de online BS in bedrijfsbeheer van Carlow University. De kleine klassen van het programma, het overdrachtskredietbeleid en de responsieve faculteit helpen onze studenten te slagen. Studenten kunnen naadloos overschakelen van online studeren naar persoonlijk leren als hun behoeften veranderen. Dankzij flexibele cursussen kunnen studenten de major verdubbelen of zich inschrijven voor een versneld MBA-programma terwijl ze hun werkverplichtingen behouden.

    • Melbourne, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een bedrijfsdiploma is een waardevol goed in allerlei zakelijke omgevingen - openbaar of privé, met winstoogmerk of zonder winstoogmerk, groot of klein. Voortbouwend op bedrijfsfundamenten op het gebied van boekhouding, marketing, financiën, economie, human resources, informatiesystemen, management en organisatiegedrag, is het curriculum voor bedrijfskunde verrijkt door praktische toepassingen, een mondiaal perspectief, facultaire mentoren en samenwerkende teams.

    • Bolivar, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Aangezien de vraag naar cyberbeveiliging sneller is gegroeid dan het aantal opgeleide beoefenaars, kan hetzelfde worden gezegd voor technisch opgeleide managers in cyberbeveiliging.SBU's graad in Cybersecurity Management omvat conceptuele en administratieve cursussen in cyberbeveiliging met cursussen voor bedrijfsbeheer.

    • San Francisco, Verenigde Staten

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De concentratie in General Business is ontworpen om een ​​solide basis in de functionele gebieden van het bedrijfsleven te bieden en biedt studenten flexibiliteit in het selecteren uit een breed scala aan business courses.

    • Santee, Verenigde Staten

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Ontwikkeld om de vaardigheden en capaciteiten die nodig zijn voor het beheer en toezicht te cultiveren, de online business degree in San Diego Christian College stelt afgestudeerden om een ​​onmiddellijke impact in hun professionele organisatie te maken. Deze opleiding wordt ook aangeboden op de campus of in een hybride-formaat.

    • West Hartford, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    University of Saint Joseph's Bachelor of Science in Management-graad legt de nadruk op de meest actuele managementtheorieën, -concepten en -praktijken in de dynamische zakenwereld van vandaag. De bacheloropleiding bedrijfsbeheer biedt een robuust curriculum en eersteklas faculteit en heeft tot doel uw competentie in besluitvorming, communicatie, teamwerk en leiderschap te cultiveren.

    • Akron, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online Bachelor of Science in Organizational Supervision is speciaal bedoeld voor mensen met een associate degree of die minimaal 60 studiepunten hebben behaald. Dit programma versterkt organisatorisch leiderschap en toezichthoudende vaardigheden om u te helpen vooruitgang te boeken in uw carrière en meer verantwoordelijkheid op u te nemen, ongeacht uw vakgebied.

    • Boca Raton, Verenigde Staten

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Klaar om de wereldmarkt te veroveren? In het programma International Business doe je de kennis en ervaring op die nodig is om overal ter wereld te excelleren. Als major international business leer je interculturele communicatie, wat je de tools geeft om overal ter wereld een breed scala aan internationale zakelijke banen na te streven. Je leert bedrijfsanalyses, wereldwijde marketing en nog veel meer. En je leert het allemaal van experts in het veld.

    • Bradford, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • Johnson, Verenigde Staten
    • Lyndon, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    De managementconcentratie in NVU's BS-graad in bedrijfskunde biedt de vaardigheden en kennis om uw eigen bedrijf te runnen, te slagen in een organisatie naar keuze of een graduate studie te volgen.

    • Rosemont, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    • Camden, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    De Management Major omvat een diepgaande training in echte zakelijke vaardigheden, waaronder het analyseren van problemen, het nemen van beslissingen, het delegeren van opdrachten, het trainen en begeleiden van werknemers, en budgetplanning en -coördinatie.

    • Beverly, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    De major bedrijfsbeheer is bedoeld om het gezaghebbende perspectief en de persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle managers nodig hebben.

    • Emory, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Studenten een brede achtergrond in bedrijfskunde geven die leidt tot werk of graduate studie.

    • Scottsdale, Verenigde Staten

    Op de campus

    Engels

    Verdien je bachelordiploma in bedrijfsmanagement - thuis, in je eigen tempo, bij Penn Foster College . Door online te leren, kunt u uw diploma in bedrijfsbeheer snel en gemakkelijk behalen.