139 BSc Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024

BSc Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024Filter
    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor om een ethische leider te zijn met een breed begrip van bedrijfsbeheer met de online BS in bedrijfsbeheer van Carlow University. De kleine klassen van het programma, het overdrachtskredietbeleid en de responsieve faculteit helpen onze studenten te slagen. Studenten kunnen naadloos overschakelen van online studeren naar persoonlijk leren als hun behoeften veranderen. Dankzij flexibele cursussen kunnen studenten de major verdubbelen of zich inschrijven voor een versneld MBA-programma terwijl ze hun werkverplichtingen behouden.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Science in Business Management-programma is ontworpen om het gezaghebbende perspectief en de persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle bedrijfsmanagers nodig hebben. De relevantie van de major voor alle soorten organisatorische omgevingen maakt het een goede keuze voor iedereen die een carrière nastreeft in een breed spectrum van zakelijke of managementrollen over de hele wereld. CIS/Endicott-studenten in Spanje kunnen het vierjarige International Business, American Bachelor's Degree-programma volledig in Madrid voltooien, een officiële Endicott College-graad behalen, of ervoor kiezen om de laatste twee jaar te voltooien aan het Endicott College in Beverly, Massachusetts, of een andere Amerikaanse hogeschool of universiteit ter wereld.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Met deze wereldwijde en carrièregerichte bedrijfsopleiding krijgt u de kans om waardevolle ervaring op te doen in Duitsland en in het buitenland om uw toekomst in internationaal bedrijfsbeheer vorm te geven. Van internationaal ondernemingsrecht tot strategisch management en interculturele communicatie, je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle zakelijke carrière op te bouwen. Je verwerft een scala aan competenties; interculturele, digitale en algemene zakelijke competenties. Dit omvat wereldwijd beheer van de toeleveringsketen, internationale marketing, ethiek, leiderschap en financiën.

    • Brussels, België
    • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons 3-jarige voltijdse bachelorprogramma is een toekomstgericht bedrijfscurriculum met keuze uit 4 specialisaties in het laatste studiejaar: Business, International Business Management, Management of Technology en Management of AI & Machine Learning. Studenten die deze academische reis voltooien, zullen voorbereid zijn om toekomstige leiders te worden om internationale projecten in de huidige door technologie geleide economie te beheren. UBI Business School is door QS Executive MBA Rankings wereldwijd gerangschikt als nummer 26 in de categorie van gezamenlijke EMBA-programma's en behaalde een algemene ranglijst van 5 sterren.

    • Berlin, Duitsland
    • Iserlohn, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    Als manager van morgen zijn ondernemend denken en handelen je meest waardevolle tools. Een succesvol afgeronde opleiding bedrijfskunde is jouw ticket naar een carrière in het bedrijfsleven. Onze afgestudeerden genieten van de beste kansen op werk, dankzij de praktische ervaring die ze al vroeg opdoen.

    • London, Verenigd Koninkrijk
    • Manchester, Verenigd Koninkrijk
    • + 1 more

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BSc Business Management met Recht met Basis- en Plaatsingsjaren is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in het ontwikkelen van kennis en begrip van de belangrijkste aspecten van zakendoen en management, gekoppeld aan inzicht in het juridische kader waarbinnen bedrijven opereren. Deze graad zou interessant moeten zijn voor studenten die een carrière willen nastreven in bedrijven op het gebied van commerciële transacties of bedrijfsontwikkeling, waar juridische aspecten samen met financiële elementen van cruciaal belang zijn.

    • Berlin, Duitsland
    • Paris, Frankrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Deze innovatieve drie/vierjarige cursus is bedoeld om de volgende generatie bedrijfsleiders te ontwikkelen, die in staat zijn om de uitdagingen van de post-covid-wereld het hoofd te bieden. De internationale business- en managementcursus is een innovatief programma dat de opkomende trends en uitdagingen voor het bedrijfsleven en management aanpakt om nieuwe mondiale bedrijfsleiders te vormen.

    • Manchester, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Onze flexibele managementopleidingen delen een gemeenschappelijk eerste jaar voordat u zich kunt concentreren op het door u gekozen specialisme om uw loopbaanperspectieven te verbeteren. Met een grote verscheidenheid aan opleidingsonderdelen om uit te kiezen, kun je echt je eigen cursus vormgeven.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het programma in bedrijfskunde bereidt studenten voor om te werken in professionele en leidinggevende functies in een wereldwijde zakelijke omgeving.

    • 's Hertogenbosch, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Horticulture & Business Management gaat over de commerciële productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duurzaamheid.

    • Reutlingen, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    In een volledig Engelstalige opleiding verwerf je een gedegen kennis van de internationale bedrijfskunde en perfectioneer je je Engels. Tot 50% van de studieplaatsen gaat naar internationale aanvragers. Vanaf het allereerste begin maak je deel uit van een cultureel diverse studentenomgeving. Vanaf het vierde semester zijn er veel mogelijkheden: stages (in Duitsland of in het buitenland), keuzevakken in Marketing, Strategie, Financiën, Leiderschap, Digital Business of Economie, en verschillende graden (BSc of BSc plus MBA/Master).

    • Szeged, Hongarije

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de bedrijfskunde

    • Klaipėda, Litouwen

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van de opleiding Management is om studenten op te leiden tot hooggekwalificeerde managementspecialisten, die aansluiten bij de behoeften van de arbeidsmarkt, die verantwoord kunnen werken in organisaties die opereren in een steeds veranderende omgeving, en die in staat zijn om te starten of hun eigen bedrijf ontwikkelen of een bijdrage leveren aan anderen.

    • Budapest, Hongarije

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het programma is om professioneel voorbereide studenten vrij te geven, door middel van keuzevakken, die grondige theoretische en praktische vaardigheden hebben op het gebied van bedrijfsplanning, organisatie en analyse, voortbouwend op de kennis van de operationele, management- en echte processen van bedrijven . Met de verworven vaardigheden kunnen afgestudeerden de strategie, marktactiviteit, financiële en boekhoudprocessen en zakelijke IT-systemen van bedrijfsorganisaties ontwerpen en ontwikkelen, en hun bedrijfsresultaten analyseren.

    • Fulda, Duitsland

    Full time

    7 semesters

    Op de campus

    Engels

    We leven allemaal in een wereld met geglobaliseerde markten. Om succesvol te kunnen concurreren op deze markten hebben bedrijven van elke omvang mensen nodig die niet alleen een gedegen kennis hebben van bedrijfs- en managementprincipes, maar ook zijn toegerust voor multinationale omgevingen waar interculturele en taalcompetenties van het allergrootste belang zijn. Aan deze behoeften wordt tegemoet gekomen via dit programma, dat bedrijfseducatie combineert met taalvaardigheden en een internationaal klimaat bevordert dat toekomstige carrières mogelijk maakt.