Filter
Bachelor of Science
Midden-Amerika en het Caribisch gebied Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top BSc's in Biologie in Midden-Amerika en het Caribisch gebied 2019

Een BSc betekent Bachelor of Science, en het is een undergraduate academische graad. Afhankelijk van het specifieke programma, kan de student die een BSc verdienen kiezen in een carrière aan te gaan of voort te zetten hun opleiding en verdien een geavanceerde graad.

Biologie is de studie van alle levende wezens en hoe ze zich bekeren en energie verbruiken om te kunnen overleven en te onderhouden stabiliteit. Gebieden van biologische onderzoek worden ingedeeld organisme type en de complexiteit en de methode van onderzoek.

Centraal-Amerika is de regio van Noord-Amerika gelegen tussen de zuidelijke grens van Mexico en de noordwestelijke grens van Colombia, in Zuid-Amerika. Het bestaat uit Belize, Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica en Panama.

BSc in Biologie in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Lees meer Lees Minder

2 Resultaten in Biologie, Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Andere opties binnen dit vakgebied:
Inter American University of Puerto Rico

De Bachelor of Science in de biologie is gericht op professionals in staat om het begrijpen van biologische processen, met een multidisciplinaire aanpak voor te bereiden. ... [+]

De Bachelor of Science in de biologie is gericht op professionals in staat om het begrijpen van biologische processen, met een multidisciplinaire aanpak voor te bereiden.

Het voorziet ervaringen die hen zal helpen identificeren, analyseren en problemen van biologische orde het gebruik van wetenschappelijke methoden op te lossen.

Het bevordert de ontwikkeling van kennis, laboratorium vaardigheden en attitudes om te oefenen met ethische, kritische en creatieve verantwoordelijkheid. Het bereidt studenten voor het personeel of voor graduate studies voort te zetten.

[-]
Puerto Rico Aguadilla Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce  + 6 Meer
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands
Inter American University of Puerto Rico

De Bachelor of Science in de mariene wetenschappen presenteert een interdisciplinair curriculum, die werkt aan de ontwikkeling van de leerlingen kennis, vaardigheden en f ... [+]

De Bachelor of Science in de mariene wetenschappen presenteert een interdisciplinair curriculum, die werkt aan de ontwikkeling van de leerlingen kennis, vaardigheden en fundamentele houding van de mariene wetenschappen, en de toepassing van deze milieu het wetenschappelijk onderzoek, het beheer van de visbestanden, het verantwoord gebruik van deze, en het behoud van het mariene en kustecosystemen.

[-]
Puerto Rico Bayamón
Vraag informatie aan
Spaans
Voltijd
4 jaren
Campus
Lees meer in Nederlands