$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors of Science in Biowetenschappen in Guyana

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.  Bij het bestuderen van biologische life sciences leren de studenten over de verschillende kenmerken van de natuurwetenschappen. Afhankelijk van het specifieke… Meer informatie

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

Bij het bestuderen van biologische life sciences leren de studenten over de verschillende kenmerken van de natuurwetenschappen. Afhankelijk van het specifieke aandachtsgebied kunnen studenten het menselijk lichaam, plantenbiologie of dierlijke wetenschap bestuderen om te helpen met realistische problemen.

Guyana is een groot land waar het hoger onderwijs voor personen die genieten van outdoor exploratie in een tropisch klimaat te streven. Tachtig procent van het land is bedekt met bossen naast rivieren, bergen en diverse flora en fauna. 

Bachelor of Science in Biowetenschappen in Guyana

Lees Minder
Lees meer over studeren in Guyana
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of Guyana
Georgetown, Guyana

Bachelor of Science (Agriculture)

Bachelor of Science (Agriculture) -
BSc
4 jaren
Engels
Campus