Undergraduate Studies (BSc) in Biowetenschappen in Zuid-Amerika 2020

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.  Bij de studie van biologische life sciences kunnen studenten zich richten op één aspect van de natuurwetenschappen of ze kunnen bestuderen hoe verschillende… Meer informatie

Studenten in een universiteit kan een BSc of Bachelor of Science na te streven. Dit is een populaire undergraduate opleiding die u kunnen helpen studenten waardevolle vaardigheden voor de werkplek of aanvullende educatieve bezigheden.

Bij de studie van biologische life sciences kunnen studenten zich richten op één aspect van de natuurwetenschappen of ze kunnen bestuderen hoe verschillende aspecten elkaar beinvloeden, zoals het milieu en de menselijke gezondheid of biologie en geologie.

Verspreid over vele landen en eilandgebieden, Zuid-Amerika is de thuisbasis van vele Spaans-sprekende landen. Hier kunnen studenten letterlijk een wandeling door de geschiedenis op hun weg naar de klas en genieten van de cultuur van het oude samenlevingen. 

Bachelor of Science in Biowetenschappen in Zuid-Amerika

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
University of Guyana
Georgetown, Guyana

Bachelor of Science (Agriculture)

Bachelor of Science (Agriculture) -
BSc
4 jaren
Engels
sep 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here