close

Filters

Resultaten weergeven

BSc Programma's in Boekhouden in de Verenigde Allentown Verenigde Staten

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.Het proces dat bekend staat als boekhouden, kan duizenden jaren teruggevoerd worden naar oude beschavingen. Boekhouden is het mete… Meer informatie

Academische instellingen over de hele wereld bieden een BSc of Bachelor of Science. Deze populaire undergraduate degree is nuttig bij het voorbereiden van studenten voor de werkplaats of voor gevorderde opleidingen. De gemiddelde BSc duurt drie tot vijf jaar in beslag.

Het proces dat bekend staat als boekhouden, kan duizenden jaren teruggevoerd worden naar oude beschavingen. Boekhouden is het meten en analyseren van economische praktijken van een bedrijf. Financiële boekhouding, bijvoorbeeld, zal zich richten op de jaarrekening en transacties van het bedrijf.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Lehigh Valley is de 3e grootste regio in termen van bevolking in de staat Pennsylvania. De regio is de snelst groeiende in de staat en ook gerangschikt land hosten van een grote populatie van 821.000. Lehigh Valley is een belangrijk educatief centrum aan de staat vinden tal van instellingen voor hoger onderwijs ten belope van meer dan 10.

Beste Bachelor of Science Opleiding in Boekhouden in de Verenigde Allentown in de Verenigde Staten

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
format_list_bulleted Filters
Cedar Crest College
Allentown, Verenigde Staten

Het boekhoudprogramma aan het Cedar Crest College is een multidisciplinair programma dat u voorbereidt om in vrijwel elke zakelijke omgeving te werken.

Het boekhoudprogramma aan het Cedar Crest College is een multidisciplinair programma dat u voorbereidt om in vrijwel elke zakelijke omgeving te werken. -
BSc
Engels
sep 2021
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op