BACHELORSTUDIES

3 BSc's in Gebouwdiensten 2020

Een Bachelor of Science degree wordt meestal binnen drie tot vier jaar, afhankelijk van de instelling en opleiding. Het programma geeft studenten een stevige basis in hun gekozen wetenschapsgebied dat hen in staat stelt om het aantal arbeidskrachten in te voeren of hoger onderwijs na te streven.

Wat is een BSc in Building Services? Een BSc in Building Services geeft studenten een stichting in de vaardigheden en kennis die nodig is om te plannen en uit te voeren building service projecten goed. Het programma zal hun professionele oordeel over ethische, technologische en sociale kwesties in verband met het opbouwen van diensten te ontwikkelen. Cursussen zal zich richten op onderwerpen als ondernemerschap, geavanceerd projectmanagement, wiskundige methoden, duurzaam bouwen en geavanceerde gebouw ontwerp van de installatie. Studenten kunnen ook verwarming, airconditioning, thermo dynamiek en hernieuwbare energiebronnen te bestuderen.

Zodra studenten hun programma te voltooien, zullen zij een veel dieper begrip van het bouwen van services management, die hen voorbereidt op een grotere potentiële baan zwembad. Daarnaast kan de student een salarisverhoging en een hogere professionele functies te zien.

De totale kosten van dit programma zal variëren, afhankelijk van hoe de student wordt opgedragen, de financiële eisen van de gekozen instelling en de benodigde materialen. Echter, veel leerlingen knippen kosten met digitale materialen zoals e-books of online instructie.

Zoals met vele bacheloropleidingen, afgestudeerden met deze mate bereid zijn om te zoeken naar master's en andere high level-programma's op dit academische omgeving. Degenen die willen direct in het werkveld vaak werk vinden in leidinggevende posities. Common carrières inclusief ontwerp manager in de bouw diensten, hoeveelheid landmeter, bouwplaats manager, manager kwaliteitszorg en estate managers.

Heeft u behoefte aan een flexibele planning te wijten aan werken of een lange pendelen te handhaven? Overweeg de keuze voor online instructie, zodat je kunt studeren in uw eigen tempo. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

3 Resultaten in Gebouwdiensten Filter

Bsc in de architectuur, stedenbouw en de bouw wetenschappen

Eindhoven University of Technology
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Kijk om je heen, in het huis of buurt waar u woont of de school u bijwonen. Uw omgeving wordt grotendeels bepaald door de architectuur en de (civiele) techniek.

Lees meer

BSc (Hons) in Building Services Engineering

Glasgow Caledonian University - The School of Computing, Engineering and Built Environment
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Krijg een BEng-kwalificatie terwijl je werkt aan de status van Chartered Engineer met de opleiding Building Services Engineering. Deze cursus is geaccrediteerd door het Charte ...

Lees meer

Bsc (hons) in maandelijkse opmeting (online)

Institute of Technology Sligo
BSc
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Dit programma biedt afgestudeerden een brede vaardigheidsbasis voor het gespecialiseerde beroep van maandelijkse opmeting. De behoefte aan kwantummeters is essentieel voor het ...

Lees meer